in

Amerikansk jul for prinsesse Märtha og døtrene

shaman durek
shaman durek

Prinsesse Märtha Louise og hennes tre døtre skal ha flydd til USA før jul, for å feire høytiden med Durek Verrett i Los Angeles. 

Se & Hør skriver at prinsessen og døtrene etter planen skal bli værende til etter nyttår.

“God jul! Alle sammen. Vi ønsker deg en sesong fylt med kjærlighet og velsignelser. Feire dine kjære og livet du du er gitt. Sett pris på hvert øyeblikk dere har», skriver Durek på Instagram-innlegget som han starter med å hilse “God jul” på norsk.

Han sier videre i julehilsnen at «Livet er en gave hvis du velger å se det på den måten. Kjærlighet er den største gaven. Husk det. Vil du se på kjærligheten med en større ånd?”.

Nylig ble det kjent at Verrett lider av en nyresykdom.

Også prinsessen har lagt ut en julehilsen på bildedelingstjenesten. 

«Ønsker dere alle en fantastisk, fredfull og gledelig jul. Husk at du er verdifull og verdt kjærlighet. Uansett hvem du er og hva du enn føler så er du viktig», hilser prinsessen som har lagt ut en selfie.

Ifølge Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle kan det være flere grunner til at prinsessen har tatt med familien sin til Durek i år.

– Durek har feiret jul i Norge to ganger, så nå var det kanskje på tide at han fikk vise frem sin julefeiring i Los Angeles til kjæresten og bonusdøtrene. Familien har jo dessuten hatt planer om å flytte dit, så da er det jo naturlig om barna vil bli enda bedre kjent med byen først, sier hun til ukebladet.

Mens prinsesse Märtha Louise var i USA, har Kongeparet feiret jul på Skaugum.

Dette ble opplyst på Kongehusets nettsider, i forbindelse med den tradisjonsrike julefotograferingen av Kongefamilien. Resten av julen skal Kongeparet tilbringe på Kongsgården på Bygdøy.

Under kan du se Kong Haralds julehilsen som ble sendt lille julaften:

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Farmen-paret bekrefter: – Ja vi er kjærester

To små kattunger hensatt i pappeske ble reddet fra å fryse i hjel på Bjørkelangen like før jul