Historier fra livet Ammende mor fikk beskjed om å dekke seg til...

Ammende mor fikk beskjed om å dekke seg til – responsen hennes hylles av tusenvis

-

- Reklame -

Vi kjenner vel alle til den evige debatten rundt det å amme på offentlige steder, og hvorvidt man skal dekke seg til eller ikke. De fleste har en mening om nettopp dette, og noen velger å gi høylydt uttrykk for hva de mener. På både godt og vondt.

Spesielt har det på grunn av den høye temperaturen vært vanskelig i sommer, og både barn og mødre har slitt med for mye tøy. Da er det en ting å dekke til brystene, en annen å dekke til barnet. Noe den nybakte moren Melanie Dudley fikk erfare, da hun forleden ble bedt om å dekke seg til på en restaurant hvor hun begynte å amme den tre måneder gamle sønnen sin.

Fikk beskjed om å dekke seg til

Melanie satt sammen med noen venner på en restaurant i 35 varmegrader da babyen hennes ble sulten. Hun tok forsiktig frem det ene brystet for å amme ham, men en mann ved et nabobord tok tydeligvis anstøt av det, og bestemte seg for å gjøre noe. Han reiste seg opp og gikk bort til henne, og ba henne om å dekke seg til.

Noe Melanie valgte å etterkomme, men kanskje ikke på den måten mannen hadde tenkt seg. Nå hylles reaksjonen på sosiale medier, og et innlegg på facebook om hendelsen er delt over 200.000 ganger!

– Jeg hadde faktisk dekket meg til, men det var så utrolig varmt. Sikkert 35 grader, og min lille baby svettet”, forteller moren til avisen Today.

Derfor bestemte hun seg for å amme uten tildekking, og håpte på omgivelsene ville vise litt forståelse for henne. Men slik gikk det altså ikke.

Til stor glede og latter fra de andre i restauranten gjorde Melanie som mannen ba om, om enn på en litt annen måte enn tiltenkt. Man kan i hvert fall si hun er snartenkt og fikk lukket munnen på mannen en gang for alle.

LES OGSÅ: Jordmødre advarer: Legg bort mobilen når du ammer!

Nå hylles hun for handlingen som er både kreativ og morsom, så får man mene hva man vil om amming på offentlig sted. Del artikkelen du er enig, og kommenter gjerne hva du selv mener om dette.

-Reklame-
Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Siste nytt

De tre pensjonistene danser til Michael Jackson. Får publikum til å hyle av latter

De kaller seg The Awesome Threesome, og er alle over 70 år. De elsker å danse, men har aldri...

Ny trend – Høyhælte sko for menn

Tidligere er det bare Elton John og Prince av menn som har våget seg ut med høye hæler. Men...

Den store julekalender-favoritten er tilbake

Er du av dem som gleder deg til 1. desember, fordi da begynner julekalenderen på NRK? Da kan du...

Audun ble «Årets fotograf» med dette fantastiske ørnebildet

Denne uka fikk Audun Rikardsen fra Steigen i Nordland naturfotografenes Oscar – prisen "Wildlife Photographer of the Year" for...

Elsa (93) var døden nær av underernæring – hjemmetjenesten lagde ikke mat til henne

Elsa Rix fra Lomma kommune i Sverige,  fikk innvilget hjemmetjeneste to ganger om dagen. De skulle blant annet lage...

Kongen spøkte på Dronningens bekostning under gallamiddagen

Torsdag kveld denne uken var stortingsrepresentantene samlet til gallamiddag på slottet. Tradisjonen tro, holdt Kong Harald tale. Og tradisjonen...