Forsiden Historier fra livet Ammende mor fikk beskjed om å dekke seg til - responsen hennes...

Ammende mor fikk beskjed om å dekke seg til – responsen hennes hylles av tusenvis

Vi kjenner vel alle til den evige debatten rundt det å amme på offentlige steder, og hvorvidt man skal dekke seg til eller ikke. De fleste har en mening om nettopp dette, og noen velger å gi høylydt uttrykk for hva de mener. På både godt og vondt.

Spesielt har det på grunn av den høye temperaturen vært vanskelig i sommer, og både barn og mødre har slitt med for mye tøy. Da er det en ting å dekke til brystene, en annen å dekke til barnet. Noe den nybakte moren Melanie Dudley fikk erfare, da hun forleden ble bedt om å dekke seg til på en restaurant hvor hun begynte å amme den tre måneder gamle sønnen sin.

Fikk beskjed om å dekke seg til

Reklame

Melanie satt sammen med noen venner på en restaurant i 35 varmegrader da babyen hennes ble sulten. Hun tok forsiktig frem det ene brystet for å amme ham, men en mann ved et nabobord tok tydeligvis anstøt av det, og bestemte seg for å gjøre noe. Han reiste seg opp og gikk bort til henne, og ba henne om å dekke seg til.

Noe Melanie valgte å etterkomme, men kanskje ikke på den måten mannen hadde tenkt seg. Nå hylles reaksjonen på sosiale medier, og et innlegg på facebook om hendelsen er delt over 200.000 ganger!

LES OGSÅ
Da de kom hjem fra Disneyland, kastet den fem år gamle datteren opp. 20 timer senere, var hun død

– Jeg hadde faktisk dekket meg til, men det var så utrolig varmt. Sikkert 35 grader, og min lille baby svettet”, forteller moren til avisen Today.

Derfor bestemte hun seg for å amme uten tildekking, og håpte på omgivelsene ville vise litt forståelse for henne. Men slik gikk det altså ikke.

Til stor glede og latter fra de andre i restauranten gjorde Melanie som mannen ba om, om enn på en litt annen måte enn tiltenkt. Man kan i hvert fall si hun er snartenkt og fikk lukket munnen på mannen en gang for alle.

LES OGSÅ: Jordmødre advarer: Legg bort mobilen når du ammer!

Nå hylles hun for handlingen som er både kreativ og morsom, så får man mene hva man vil om amming på offentlig sted. Del artikkelen du er enig, og kommenter gjerne hva du selv mener om dette.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Til høsten er det klart for en ny sesong med "Truls ala Hellstrøm". Men de to kompisene har ikke glemt hverandre i løpet av...

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av,...

Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv. Enten han krysser...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine,...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT