lørdag, juni 12, 2021

«Åndenes makt»-Gro: – Alle jeg møtte skulle ha noe av meg

Mest lest nå

– Jeg synes det var dødsgøy å jobbe med tv. Men oppmerksomheten som fulgte i kjølvannet av tv-jobbene, slet mer på meg enn jeg var villig til å innrømme, sier TV-sjamanen Gro-Helen Tørum (58) til Dagbladet.

Tørum er blant annet kjent fra «Åndenes makt» og «Fra sjel til sjel». I dag bor hun i Italia, blant annet for å slippe å bli gjenkjent.


– Jeg har aldri vært så fryktelig glad i kjendis-oppmerksomheten, men har stått i det fordi jeg hadde noe å melde. Men alle jeg møtte skulle ha noe av meg, og folk ville ha en «reading» i grønnsakdisken. Det hadde kanskje vært annerledes om jeg hadde fått anerkjennelse for det jeg holder på med. Men jeg kjempet hele tiden for retten til å stå for det jeg sto for. Det var mye kamp, sier hun til avisa.

Hun hadde rett og slett behov for å trekke seg litt tilbake, solgte huset og flyttet til Italia. I utgangspunktet var det for å være der et års tid. Nå har et år blitt til snart åtte.

– Jeg hadde et behov for å være alene i stillheten, og her kan jeg gå i mange dager uten å snakke med noen. Jeg har mye inne i meg som jeg har behov for å ha kontakt med. Det var ikke så lett å få tilgang til det da jeg hadde all den ytre støyen, sier hun.

Vil hjelpe folk å være til stede her og nå

Tørum er nå aktuell med en ny bok. Ifølge beskrivelsen hos Ark bokhandel vil hun i «Jeg ser deg – Fra menneske til mester» formidle fem innsikter som gjør deg i stand til å se deg selv og din plass i verden – som den lille brikken vi er i en uendelig stor virkelighet.

I dag kom to nye bøker fra trykkeriet! «Geirs hyttegroviser» av Geir Schau og «Jeg ser deg» av Gro-Helen Tørum. Perfekt…

Posted by Pitch Forlag on Tuesday, March 16, 2021

– Det er ikke sikkert vi kommer til å være enige hele tiden, du og jeg, og det er ikke sikkert du forstår verden på samme måte som meg. Dette er ikke et system som krever at du skal gå trinn for trinn for å mestre deg selv. Dette er bare påminnelser slik at du kan huske hvem du allerede er, alt du allerede har, alt du allerede kan, og alt du vil, for å inspirere deg til å elske deg selv, høyt og uten betingelser, akkurat her, akkurat nå, sier hun om boken.

Til Dagbladet sier hun at det er blitt en tradisjon at vi hele tiden skal utvikle oss. Hun vil at folk skal stoppe opp og kjenne at de allerede har veldig mye.

– Jeg tror veldig mange mennesker har en tendens til å ta med seg bekymringer fra fortida inn i framtida. Men innsiktene jeg har beskrevet kan hjelpe folk å være mer til stede her og nå, sier hun.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter