søndag, januar 24, 2021

Åndenes Makt-Lilli med spådommer for 2021 – både gode og dårlige nyheter i vente

Mest lest nå

Medium Lilli Bendriss (74) mener vi har både gode og dårlige nyheter i vente i det kommende året.

Lilli Bendriss, kjent fra blant annet «Åndenes makt», delte sine spådommer om 2021 i God Kveld Norge. Hun sier ifølge TV2 at vi går en anspent og kaotisk tid i møte.

– De tre første månedene vil avgjøre mye, sier Bendriss om 2021. Men etter hvert mener hun at 2021 ser bedre ut. 


Er du reiselysten spår Bendriss at du har mye å glede deg til i sommer. Hun ser også seg selv på et fly i juni eller juli.

Vi kan klemme igjen

Dessuten spår hun mer normaliserte arrangementer – og masse nye barn som kommer til verden. Og single vil ha mye å se frem til, tror hun.

– Det blir en hektisk datingtid når sommeren kommer. Da vil man bli forelsket, og det er de energiene man sender ut, sier hun til TV2 og legger til:

– Jeg ser at folk går inn i hverandres armer, sier hun og indikerer at vi kan klemme hverandre igjen til sommeren.

Bendriss mener at vi ved tankens kraft skaper vår virkelighet. Selv har hun bestemt seg for at 2021 skal bli hennes beste år.

Bendriss sier at alle må selv ta ansvar for sitt liv, så kommer universet inn og leder deg.

– Det vil utløse en push hvor man må ta den ene eller den andre bestemmelsen, sier hun til God Kveld Norge.

På Instagram har hun publisert et innlegg om sine spådommer. Hun skriver:

«Hva har vi i vente i dette nye året som allerede har vist oss bilder av kaos i det forjettede land Amerika? Det var dit så mange håpefullt satte kursen mot da Norge var et land hvor man spiste barkebrød og poteter. Min bestefar med to brødre reiste, unge og forventningsfulle. De bygde broer og la ned jernbaneskinner og de opplevde børsras og en større nød enn den de reiste fra. Jeg elsker Amerika og hjertet gråter over det jeg observerer. Men Amerika er en smeltedigel av mennesker fra utallige land. Hvert av de med sine unike tradisjoner, religion, verdens syn. Jeg tror fortsatt på menneskene og vet at et skifte er i ferd med å skje over hele verden. Amerika er bare så synlig og berører oss så sterkt. La oss sende vårt lys over dammen uten å dømme. Min gamle urkraft sjel synger Jordens sang.»

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter