Hjem Viralt Andrea Bocelli synger i tom katedral for å gi håp i krisen – Over 3 millioner har hørt låtene

Andrea Bocelli synger i tom katedral for å gi håp i krisen – Over 3 millioner har hørt låtene

I en helt tom katedral, nærmere bestemt i Duomo di Milano, holdt Andrea Bocelli (61) konserten «Music for Hope». Konserten har blitt sett av millioner av folk rundt om i hele verden.  

Søndag holdt den italienske operasangeren en mektig påskekonsert i den tomme katedralen. Tanken bak konserten, var at han ønsket å gi håp i den globale krisen verden nå står midt i. Katedralen er for tiden stengt for besøkende, og konserten ble streamet på Bocellis YouTube-kanal. Den eneste som var samme med Bocelli i katedralen, var organist Emanuele Vianelli.

Blant sangene som ble fremført, var Bachs «Ave Maria» og «Sancta Maria» av Pietro Mascagni.

Millioner av mennesker

Før konserten, benyttet sangeren anledningen til å ønske velkommen, samtidig som han sa han håpet at millioner av mennesker kunne komme sammen og se konserten, uavhengig av tro og religion.

– På denne dag feirer vi troen på livet, og at det triumferer. Jeg er beæret og glad over å kunne svare ja på invitasjonen fra byen Milano og Duomo of Milan, sa Bocelli.

– Jeg tror på styrken av å be sammen. Jeg tror på den kristne påsken, et universalt symbol på gjenfødelse som alle, enten de er troende eller ikke, virkelig trenger nå, sa han videre, og la til:

– Takket være musikken, streamet live, kommer millioner av spente mennesker sammen, over hele verden. Vi skal klemme denne sårede verdens pulserende hjerte.

Sett over 3 millioner ganger

Konserten er allerede sett nærmere 3,6 millioner ganger. En av dem som virkelig likte det han hørte, var Hollywood-skuespiller Hugh Jackman.

Han delte en snap av tenoren i aksjon, og skrev følgende: «Fra dypet av våre hjerter, takk Andrea Bocelli. En fantastisk gave og akkurat det vi trengte.»

Pengene som ble samlet inn fra konserten, vil gå til smittevernutstyr til landets sykehus.

Her kan du se konserten «Music for Hope»:

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com