Hjem Historier fra livet Andrea har gjennomført 20 inngrep for å få verdens største lepper

Andrea har gjennomført 20 inngrep for å få verdens største lepper

Del
X

Andrea (26) er ikke den eneste unge kvinnen som har fått injeksjoner i leppene for å gjøre dem større. Men hun er muligens den som har gjort det flest ganger, og som nå har endt opp med noen av verdens største lepper.

Andrea Emilova Ivanova er student og bor i Bulgaria. Hun forteller til nettsiden Ladbible at hun er besatt av størrelsen på leppene sine, og at hun ikke kan få de store nok. Selv om hun begynner å få problemer med å spise.

Andrea har i skrivende stund forstørret leppene sine 20 ganger. Forrige inngrep fikk hun utført forrige mai.

Vil ha de enda større

Andrea forteller at hun begynte å forstørre leppene sine tilbake i 2018. Den unge studenten startet en Instagram-konto for å vise følgerne sine veien til verdens største lepper. Og jammen ble reisen hennes populær. Nesten 50.000 folk fra hele verden følger Andrea på Instagram.

I julegave til seg selv gir hun seg en ny runde med fillers.

– Jeg er voksen, og bestemmer selv hva jeg vil gjøre med kroppen min. Jeg gir meg selv nye injeksjoner med hyaluronsyre, samt nye fillers rundt jul og nyttår. Jeg går inn i et nytt år med mange flere planer for enda flere intervensjoner, sier hun ifølge Danske Se og Hør.

Hver injeksjon koster rundt 1.500 norske kroner. Dermed har Andrea brukt rundt 30.000 kroner på leppene sine.

Andrea selv syns leppene er helt nydelige. Men hun er ikke helt fornøyd enda. Hun vil nemlig fortsette å sette sprøyter for å gjøre dem enda større.

– Noen leger syns det holder nå. Men legen min sier at han kan hjelpe meg til å gjøre flere inngrep. Men jeg må vente i to måneder, sier Andrea.

Fordomsfri

Etter hver injeksjon, har Andrea store problemer med å spise.

– Jeg kan ikke spise etterpå. Det er vanskelig. Etter to, tre dager blir det veldig tøft. Det finnes dog ingen restriksjoner på hva jeg kan spise, forteller hun, og innrømmer at hun får mye kritikk for leppene sine.

– Jeg er fordomsfri og jeg syns folk bør fritt få velge hvilken størrelse som passer dem – stor, større eller for stor.

LES OGSÅ: Rachel (29) fikk injisert fillers i leppene – nå viser hun verden hvor galt det kan gå

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com