Hjem Kjendisnytt Andreas «Tix» Haukland leder Paradise sesong 2 – Dette er deltagerne

Andreas «Tix» Haukland leder Paradise sesong 2 – Dette er deltagerne

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Andreas Haukeland ønsker velkommen til den andre sesongen av Paradise og lover både drama og sterke følelser. Mandag 20. februar er det duket for premiere.

Det kom i fjor flere spennende endringer i den populære realityserien, som har byttet navn fra Paradise Hotel til Paradise. Serien er også filmet på et nytt sted i Mexico – det luksuriøse resortet Playa Nix.

– Jeg gleder meg til at seerne endelig skal få oppleve den nye sesongen. Da vi var i Mexico sist ble det laget to ganske forskjellige sesonger. Deltagerne i sesong 2 går inn i spillet med alt de har, sier programleder Andreas Haukeland.

Relatert: Dette er det nye Paradise Hotel-huset

Det første kjæresteparet som er med i Paradise-historien, uansett land, er Eva Mena (20) og kjæresten Amalie Einan (22). Begge bor i Trondheim.

– Det er utfordrende å være med som et par, og det blir drama underveis fordi Amalie og jeg blir ganske uenige om forskjellige ting. På forhånd ble vi advart av familie og venner om at det kunne bli utfordrende å være med i Paradise. De andre deltagerne visste også å utnytte usikkerheten vi følte, sier Eva Mena.

Det er duket for en ny sesong full av dramatikk og sterke følelser.

– En rekke deltakere som aldri har møtt hverandre før sjekker inn på et luksuriøst sted i Mexico for å finne en pålitelig partner og danne allianser. Til slutt konkurrerer to deltakere om premiepengene på en halv million kroner. Det er om å gjøre å mestre spillet, og så blir det både kjærlighet og dramatikk underveis, sier programredaktør i Viaplay, Marius Rønnekleiv.

Relatert: Paradise-profil må likevel i fengsel å ha svindlet til seg 4,5 millioner kroner: Brøt betingelsene i narkotikaprogrammet

Paradise sesong 2 har premiere mandag 20. februar på Viaplay. Nye episoder publiseres mandager, tirsdager og onsdager.

Her er deltagerne som er med i startcasten i sesong 2:

Yusuf Kazige (24) fra Ulsteinvik

Juno Nergaard (23) fra Oslo

William Jensen (23) fra Fauske

Øyvind Tønnesen (27) fra Oslo

Natalia Sasin (23) fra Trondheim

Hannah Ødegaard (22) fra Kristiansand

Lovise Larine Myklebust Asdal (23) fra Oslo

Freedah Namibia (Mutaleni Frida Nangolo) (28) fra Oslo

Eva Mena (20) fra Trondheim

Amalie Einan (22) fra Trondheim

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com