in

Andreas Wahl vant «Skal vi danse» – dette sier han like etter seieren

Det ble en fantastisk avslutning på årets Skal vi danse.

Før selve finalen ble det publisert flere innlegg på Instagram fra finalistene. Andreas Wahl kunne røpe at det for han har vært 101 dager med dansing i strekk.

«Etter 101 sammenhengende dager med dansing, er sirkuset og eventyret kommet til slutten. Nå gjenstår bare finalen,» skrev han.


Dansepartneren til den andre finalisten Nate Kahungu, Helen Spilling, publiserte også et innlegg hvor hun beskrev at det både er rart og trist at det hele er over nå.

«Gleder meg til imorgen! For en spennende kveld det blir.. Mange uker med hard jobbing har kommet til en slutt! Det føles rart og ganske trist ut at det snart er over, og jeg er så glad jeg fikk danse med deg i alle disse ukene @nicefellownate 💕 Gleder meg til å svinge meg en siste gang på parketten med deg! 💃🏼»

View this post on Instagram

A post shared by HELENE SPILLING (@helenespilling)

Enormt spennende

Selve finalen ble en thriller. Finalistene skulle danse tre danser hver, og før de gikk på parketten var det litt forskjell på hvor nervøs de følte seg.

– Jeg er skikkelig nervøs, men føler at vi nå har gjort det vi kan gjøre. Så nå er det bare å håpe på det beste, sa Kahungu til Nettavisen.

Andreas Wahl snakket også med Nettavisen. Han på sin side var ikke like nervøs.

– Jeg har veldig lyst til å danse som om det er det siste jeg gjør, også håper jeg at det er bra nok, sa han.

Begge finalistene leverte tre praktfulle danseoppvisninger, men til slutt ble det altså Andreas Wahl som sto igjen som den store vinneren. Og etter at det hele var klart var den en tydelig rørt Wahl som snakket til kamera.

– Jeg vet ikke hva som skjer i meg nå. Jeg er veldig overrasket, sa Wahl før han takket alle involverte.

– Det er de hjemme som har stemt seieren frem. Så er det tre stykker hjemme som har hatt det vanskelig og som ikke får stå her å feire i glitter, som blir veldig glad for å få meg hjem, sa Andreas.

Gratulerer så mye med seieren Andreas Wahl! Trykk på deleknappen for å gratulere han du også!

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

inger lise rypdal

Dette sier Inger Lise Rypdal etter å ha fått Kongens fortjenestemedalje på direkten

skarstein

Birgit Skarstein åpner opp om det tunge året hvor hun gikk i kjelleren: – helt grusomt