onsdag, mai 19, 2021

Andreas Wahl videre til finale etter uhyre spennende duell i «Skal vi danse»

Mest lest nå

Det ble en usedvanlig spennende semifinale av årets skal vi danse.

Få timer før finalen skrev Andreas Wahl følgende på Instagram:

«Nervøse glis og pyrotekniker i håret, oppsummerer greit forberedelsene til kveldens semifinale. Det blir varmt, det blir hardt, og det er dere hjemme som bestemmer hvem dere vil ha i finalen. Vi skal gjøre alt vi kan for å fortjene dine stemmer. Vi trenger hver eneste en.»


Og Andreas fikk helt rett. Det ble høy temperatur i semifinalen. Nathan Kahungu (24) og Helene Spilling (24) danset jive til Take On Me av Aha. Opptredenen deres ga 40 dommerpoeng fra dommerpanelet og de gikk direkte videre til finalen.

Det betydde også at Andreas Wahl måtte ut i danseduell mot Marte Bratberg.

Bratberg røk ut

En tydelig rørt Andreas Wahl holdt tårene tilbake da det ble klart at han ble vinneren av danseduellen og dermed går til finalen av «Skal vi danse».

– Jeg har det ganske greit. Jeg unner Andreas og Mai å stå i en finale. Det må være grenser for hvor mange dueller jeg kan vinne, sa Bratberg da resultatene var klar.

Andreas Wahl har skapt vunnet mange hjerter i de norske hjem med sine både rørende og spektakulære danseoppvisninger. Nå belønnes han altså med en finaleplass.

Vi kan ikke si annet enn at fysiker Andreas Wahl har imponert stort i årets «Skal vi danse». Gratulerer så mye med finaleplassen både til han og Nathan «Nate» Kahungu.

Trykk på deleknappen om du synes riktig par gikk til finalen!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter