fredag, desember 13, 2019
Kjendisnytt Ane Dahl Torp måtte si unnskyld etter å ha...

Ane Dahl Torp måtte si unnskyld etter å ha hisset seg opp på foreldremøte

-

Skuespiller Ane Dahl Torp (44) gjorde det hun selv kaller et mislykket forsøk på å ta opp temaet barn og sosiale medier på et foreldremøte før sommeren. «Det gikk veldig dårlig», sier hun.

«Jeg tok hele praten, også om smarttelefon eller ikke smarttelefon, eller mobiltelefon i det hele tatt», sier hun til God sommer Norge.

«Jeg tråkket på tær og folk ble sure på meg. For idet du står og sier: «jeg tror at det er skikkelig dårlig for barn å være på Snapchat», og dømmer det til helvete samtidig som andre har ungen sin der, så er man ikke en trivelig person. Etterpå tenkte jeg fillern og måtte si unnskyld til folk på butikken», sier hun videre.

Er beinhard

Skuespilleren har selv to barn, en datter på 7 og en sønn på 9. Selv er hun beinhard på aldersgrensene på sosiale medier, og ønsker et forbud mot at barn under 13 år får være på sosiale medier.

«Det skjærer meg i hjertet. Tanken på barn som legger ut bilder av seg selv på sommerferie en i kjole eller genser som de synes er fin, og at det bare blir et rop om å bli sett ut i det tomme rommet. Opp gjennom menneskets historie har selve kvintessensen av barndom nettopp vært at man ikke har hatt et blikk på seg selv utenfra», sier Ane Dahl Torp til God sommer Norge.

«Du trenger ikke engang å få dårlig respons. Ingen respons er også en så tydelig avvisning av deg. Da endrer du en grunninnstilling i barndommen, og i menneskene. Hva skjer med menneskene når man forandrer noe essensielt i barndommen», fortsetter hun.

Får heller ikke smarttelefon

Ikke bare har Ane Dahl Torp lagt ned forbud mot sosiale medier for sine egne barn. De får heller ikke smarttelefon.

«Helt konkret så får ikke mine barn smarttelefon. Da er det veldig mange problemer du slipper å forholde deg til. Det fungerer veldig godt med en sånn gammeldags mobiltelefon som du kun kan ringe og sende tekstmeldinger med», sier hun.

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Oppfordrer folk til å demonstrere mot NAV på søndag

"Ja, jeg er en NAV-er, på AAP, og langt fra stolt av det." Slik begynner Ole Johan protesten sin på Facebook. Nå har han...

Hunden har stått i kjetting hele livet sitt. Se den fantastiske reaksjonen når den får se havet for første gang

Schæferhunden Herschel har stått fastbundet og forsømt i en bakgård hele det fem år lange livet sitt. Tennene hans er helt nedslitt etter at...

Dansen til de norske marinerekruttene blir sett over hele verden

Dansen til de norske marinerekruttene tar igjen av på nettet.  Det var under en avslutning for marinerekruttene på Madla i Stavanger at rekruttene valgte en...