Hjem Evergreens Angelina Jordan har blitt stor – Dette gjør hun i dag

Angelina Jordan har blitt stor – Dette gjør hun i dag

Angelina Jordan var kun åtte år gammel da hun trollbandt publikum i Norske Talenter i 2014.  Siden den gang har hun opptrådd i mange ulike programmer, og utviklet seg til å bli en stor artist i USA.

Norge ble bergtatt av den lille jenta med den store stemmen som vant «Norske talenter» i 2014. Og det tok ikke lang tid før Jordans navn ble kjent også utenfor Norges grenser.

Gjennom årene har Angelina Jordan delt en rekke coverlåter på Youtube og har ifølge Variety over 500 millioner visninger. Som 14-åring imponerte hun også stort i en variant av «America’s Got Talent» – med undertittelen «The Champions». Her er vinnere fra forskjellige lands talentkonkurranser samlet.

Hun fremførte Queen-klassikeren «Bohemian Rhapsody» og gjorde det så bra at Heidi Klum valgte å trykke på gullknappen.

Stjerner som Quincy Jones og Stevie Wonder har rost henne opp i skyene, og ryktene sier at Quincy Jones ikke hørt ett lignende talent siden Michael Jackson. På konserten i anledning Quincy Jones’ 85-årsdag var Angelina Jordan invitert for å synge.

Og man kan trygt si at den lille jenta har blitt stor. Dette bildet publiserte hun på Instagram i vår:

Dette gjør hun i dag

For seks år siden flyttet Angelina Jordan til USA og bor nå i Los Angeles. Hun jobber for plateselskapet Republic Records som hun signerte for i 2020. Det er det samme selskapet som blant annet jobber med Taylor Swift, The Weeknd og Stevie Wonder.

Men selv om Jordan bor og jobber i USA er hun også titt og stadig innom Norge. Og forrige sommer var hun en av deltakerne i den siste sesongen av «Allsang på grensen«.

Hvorfor opptrer hun barbent?

Mange har kanskje lagt merke til at Angelina ofte opptrer uten sko. Og det er det en helt spesiell grunn til.

– Da jeg var rundt seks år gammel, så jeg en liten jente på min alder. Jeg ga skoene mine til henne, for hun hadde arr på føttene, og det var veldig kaldt, har hun sagt til E! News, og fortalte videre:

– Så hver gang jeg står barbeint på scenen, blir jeg minnet på alle de barna som ikke har foreldre, klær eller sko. Hun er alltid i hjertet mitt.

Angelina Jordans offisielle nettside kan man også lese:

«Hun ga jenta skoene sine og sverget på å aldri igjen bruke sko på scenen før alle barn i verden har sko.»

Og for de som ønsker et tilbakeblikk fra den gangen Angelina ble kjent for oss nordmenn; her er auditionen hennes i «Norske talenter» fra 2014. Vi gratulerer så mye med myndighetsdagen! Trykk gjerne på deleknappen og send dine gratulasjoner du også!

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com