onsdag, mai 19, 2021

Angelina Jordan har utsatt dette store øyeblikket i sju år – hør den nye låta

Mest lest nå

Den lille jenta med den store stemmen har kommet til en viktig milepæl i artistkarrieren. 

Angelina Jordan var kun sju år gammel da hun trollbandt publikum i Norske Talenter i 2014.  Siden den gang har hun opptrådd i mange ulike programmer. 

Faksimile: YouTube

Om vi hadde bedt Jordan liste opp høydepunktene er det ikke usannsynlig at hun ville nevnt «America Got Talent Champions». En unik tolkning av Queens legendariske Bohemian Rapsody fikk Heidi Klum til å sende Jordan rett til finalen. 


Også Queen selv lot seg imponere over Angelina Jordans tolkning av den populære låten.  

I finalen sang hun Goodbye Yellow Brick road av Elton John. Selv om hun ikke nådde helt til topps var dommerpanelet enige om at en stjerne var født. 

Gjennom årene har Angelina Jordan delt en rekke coverlåter på Youtube og har ifølge Variety over 500 millioner visninger. 

Stjerner som Quincy Jones og Stevie Wonder har rost henne opp i skyene, og ryktene sier at Quincy Jones ikke hørt ett lignende talent siden Michael Jackson. På konserten i anledning Quincy Jones’ 85-årsdag var Angelina Jordan invitert for å synge.

Og nå åpner Angelina Jordan et nytt kapittel i den fantastiske karrieren sin: 

– Stor kunngjøring! Jeg er så glad for å gi ut den originale sangen min i morgen – «Million Miles» på alle plattformer, forteller hun på Instagram. 

Sangen er tilegnet alle som har mistet en de har kjær. 

– Jeg skrev denne sangen og tenkte på alle de gode minnene jeg hadde med bestefaren min og hvor vondt det er å miste noen. Jeg håper denne sangen finner et sted i hjertet ditt, da den kommer rett fra mitt, sier Angelina Jordan. 

Du kan høre låten her: 

Jordan skal angivelig ha ventet i 7 år med å slippe låten, fordi hun ville vente til hun følte seg klar.

I biografien hennes hos Republic Records opplyser hun også at hun håper å kunne knytte ett bånd mellom sangene og musikken sin med lytterne. Trykk gjerne på deleknappen om du likte denne.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter