søndag, juni 7, 2020

Angelina Jordan synger Whitney Houston – Dette gir gåsehud

Mest lest nå

Norske Angelina Jordan (13) har gjort stor suksess etter at hun vant «Norske Talenter», og nå nylig gikk videre i «America’s Got Talent». Nå synger hun Whitney Houstons klassiker «I have Nothing».

Angelina var bare 8 år da hun vant «Norske Talenter». Siden da har det vært relativt stille fra den unge damen. Men hun hele tiden vært aktiv på sosiale medier, og stadig lagt ut musikken sin på YouTube.

Før jul, ble det kjent at Angelina var plukket ut til å delta i talentshowet «America’s Got Talent». Programmet hun deltar i er en egen mesterversjon, kalt «The Champions». Der deltar kun vinnere fra ulike land over hele verden.


 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Angelina Jordan (@angelinajordana)

Fikk gullknappen

Forrige uke gikk premiereprogrammet på lufta på NBC. Angelina sang en nydelig versjon av klassikeren «Bohemian Rhapsody» av Queens. Og for det fikk hun gullknappen av dommer Heidi Klum.

«Alt gikk så sakte, men da det begynte å regne gull, skjønte jeg at noe hadde skjedd. Alle ropte navnet mitt. Det var som i en drøm. Jeg forstår det fortsatt ikke», sa Angelina til VG etter programmet.

«Det er en stor ære å få representere Norge på en av de aller største scenene», sa hun videre.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Angelina Jordan (@angelinajordana)

Egen YouTube-kanal

Angelina har en egen YouTube-kanal der hun synger forskjellige coverlåter. Kanalen har hun kalt «Angelina Jordan CoverChannel», og hun har over 115.000 abonnenter.

En av de mest populære klippene, er Angelina som synger Whitney Houstons «I have Nothing». Klippet er blitt sett over 2,2 millioner ganger. Og folk elsker det de hører.

«Denne unge damen er på vei til å bli en av de største kvinnelige vokalistene noen sinne», skriver en.

«Har en 13-åring nettopp overtatt Whitney Houstons sang? Dette er noe av det mest fantastiske jeg noen gang har sett», skriver en annen.

Her kan du se Angelinas fremføring. Den ble opprinnelig lagt ut i fjor vår, men etter Angelinas deltakelse i det amerikanske talentshowet, har den tatt helt av igjen:

HØR OGSÅHar du hørt hvordan Angelina (14) tolker Cant Help Falling In Love With You?

129,807FansLik
1,372FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter