torsdag, mai 28, 2020

Anita Hegerland forteller om den stygge skaden: – Burde nok egentlig vært sydd

Mest lest nå

Under forrige ukes kamp om en semifinaleplass i «Farmen kjendis», skar Anita Hegerland (59) seg flere ganger under matlagingskonkurransen. Til slutt skar hun seg så stygt at Røde Kors måtte tilkalles.

– Jeg skar meg så veldig den siste gangen, at det gikk helt inn til beinet, sier Anita Hegerland til Se og Hør.

– Det silblødde gjennom håndklær, og jeg måtte forsøke å fortsette konkurransen samtidig som jeg skulle holde med press på fingeren. Det hele ble litt amputert for min del, sier hun videre.


Anita fortsatt konkurransen med bare en hånd, og røk til slutt ut og kom ikke til finalen.

Fortsatt ikke bra

I dag er Anita fortsatt ikke bra i fingeren. Hun forteller at hun nok burde hatt ytterligere legehjelp utover det hun fikk på Farmen-gården.

– Jeg har ennå ikke følelse i den fingeren. Jeg holdt på å skjære av meg hele tuppen og det burde nok egentlig vært sydd, men det ble det ikke, sier hun.

Mente sykehus var unødvendig

Alex Iversen er presseansvarlig for Farmen. Han sier til Se og Hør at Røde Kors var på plass da skaden skjedde, og at Anitas finger ble sjekket både under og etter konkurransen.

– De satte plaster på såret, så hun kunne fortsette matkonkurransen, sier han.

På spørsmål om hva slags praksis produksjonen har for å sende deltakere på legevakt og sykehus, svarer han følgende:

– Vi har generelt lav terskel for å sende deltakere til legevakt/sykehus ved behov. Vurderingen fra Røde Kors der og da var at det ikke var nødvendig.

Tok for lang tid

Anita er ikke den eneste som har skadet seg under oppholdet. Triana Iglesias ble stygt skadet etter en rideulykke. Legen var på plass for å ta seg av den skadede deltakeren etter ti minutter, og ambulansen, som kom fra Kongsvinger, var på plass etter 40 minutter.

– Dette tok noe lengre tid enn det hadde trengt å ta, sa pressesjef i TV 2, Jan Petter Dahl, til Se og Hør.

– Vi har i ettertid evaluert hendelsen, og endret rutinene i framtidige produksjoner, sa han videre.

Stolt av sjetteplass

I et nytt innlegg på Instagram forteller Hegerland at sjetteplass er noe hun er svært fornøyd med, samtidig som hun gratulerer Erik Alfred med seieren.

«Takk til en fantastisk gjeng!!❤️ Gratulerer til Erik Alfred med seier!! Det ble en spennende og rå finale mellom deg og Mia!! Gøy!! Takk for uforglemmelige minner sammen i seks uker❤️🐓🐐 Stolt av min sjette plass og at jeg kom så langt i konkurransen!! Tusen takk for et hav av kjærlighetsmeldinger og støtte fra alle dere som har fulgt meg på Farmen! ❤️🌸🌺 Helt rørende og varmer mitt hjerte. Takk også til alle i produksjonen av dette flotte programmet med stor suksess!! Og til alle skjønne statister som var med❤️🥰»

Nå ønsker vi Anita Hegerland masse god bedring og takk for en god innsats under årets «kjendis farmen». 

129,743FansLik
1,354FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter