torsdag, september 23, 2021

Anita Hegerland i sorg etter nytt dødsfall: – Jeg er så trist

Mest lest nå

– Takk Rodney for flotte minner sammen, og jeg nøt virkelig å dele scenen med deg og ditt dyktige band.

Det skriver Anita Hegerland på Instagram etter at hennes gode venn og tidligere samarbeidspartner Rodney C. Riley nylig gikk bort.

Hegerland var Norges første millionselgende artist. Hun var bare 10 år da hun som barnestjerne ble enormt populær langt utenfor Norges grenser. Den siste tiden har hun mistet flere kjære personer. Forrige sommer mistet hun onkelen sin.


Videre i innlegget på Instagram skriver hun:

– Jeg er så trist etter beskjeden om at min gamle venn og den store musikeren Rodney C. Riley har gått bort. Jeg hadde gleden av å jobbe med Rodney i Norge da jeg var en veldig ung jente, bare 19 år i 1980.

Anita Hegerland forteller videre om tiden da hun var med i bandet til Riley og om suksessen «Hat about me».

– Vi spilte inn Rodneys fantastiske låt «What about me» og den ble en umiddelbar hit i Norge. Bandet til Rodney C. Riley var mitt band i Norge i mer enn et år, og vi var på turné sammen og gjorde nydelige spillejobber og festivaler. «What about me» var min først, store hit som voksen, og jeg fremførte den låta på hver eneste spillejobb jeg gjorde, på omtrent 150-180 konserter i Norge og Sverige hvert år på 80-tallet til jeg flyttet til England med Mike.

Videre takker hun Rodney C. Riley for gode minner.

– Takk Rodney for flotte minner sammen, og jeg nøt virkelig å dele scenen med deg og ditt dyktige band. Dessverre har både Rodney og Claes nå gått bort. Hvil i fred, kjærlighet og lys til dere begge ❤️ Jeg kan høre nydelig musikk i himmelen nå!🎶🎹🎸🎸🎼 Dere vil aldri bli glemt.

Mistet nær venn i sommer

Tidligere i sommer mistet Anita Hegerland en annen tidligere samarbeidspartner og god venn. Da var det Erik Jensen, som hun har vært på turne med tidligere i år som døde.

Også da skrev Anita et innlegg på Instagram.

«Det er med stor sorg og sjokk at jeg mottok budskapet i ettermiddag om at min samarbeidspartner på turné i Norge i år, herlige og dyktige Erik «Caddy»Jensen ble funnet død i sitt hjem i dag😭 Dette var altfor tidlig kjære venn😩 Vi skulle vært i studio sammen på Jeløya på søndag for å spille inn en av dine kjempefine, nye låter, og du gledet deg sånn. Det samme gjorde jeg. Dessverre fikk du ikke oppleve det mens du var i live.

Jeg har ikke kjent deg så veldig lenge, men jeg opplevde deg som en ekte kunstnersjel, en bohem, en omsorgsperson og et flott menneske. Og ikke minst var du en karismatisk og dyktig sanger som sjarmerte ditt publikum🎶 Du elsket Beatles.

Du var vokalist i Det Betales i 15 år og har opplevd mye i musikken på mange scener i flere land.

Du var så stolt av vårt samarbeide.
Vi skulle gjøre ni konserter sammen iår, men vi rakk desverre bare tre🥲

Du var også så stolt av å opptre sammen med Christian Ingebrigtsen på Refsnes, og dere hadde en herlig konsert.

Takk for et suksessfullt og flott samarbeide på Refsnes, Rockers og Wasillioff kjære venn.
Du gikk ut med 20 i stil Lennon, med stående applaus på Hotel Wassillioff🙏🙌🎸
Himmelen har fått en ny stjerne💫⭐️🕯 Hvil i fred Erik, i lys, varme og kjærlighet, som du selv også spredte rundt deg❤️ RIP.

Mine kondolanser og medfølelse til nærmeste familie, venner og fans🕯❤️»

Vi kondolerer så mye med tapene til Anita Hegerland.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,418FansLik
1,600FølgereFølg
211FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter