tirsdag, januar 19, 2021

Anita Hegerland røk ut av Stjernekamp – deler rørende beskjed

Mest lest nå

Anita Hegerland var Norges første millionselgende artist. Hun var bare 10 år da hun som barnestjerne ble enormt populær langt utenfor Norges grenser. På lørdag røk hun ut av Stjernekamp.

Stjernekamp er i full gang igjen. I konkurransens første program var det Vegard Bjørsmo som imponerte mest med sin versjonen av «Elle». På lørdag var det Anita Hegerland som stjal overskriftene da hun ble førstemann som røk ut av årets konkurranse.

Anita Hegerland valgte ABBA for kvelden, og like før konkurransen publiserte hun en video på Instagram hvor hun fortalte at frisyren skulle være inspirert av Agnetha Fältskog.


Det har vært en morsom reise

Men dessverre for Hegerland var det ikke nok til å gå videre. Hun ble den første artisten som røk ut av årets Stjernekamp.

I innlegget som hun publiserte på Instagram like etter exiten kan man se flere herlige bilder fra Stjernekamp. Anita skriver også:

«Tusen takk til alle dere som har beriket mitt liv de siste ukene. Takk til flotte team og mennesker i NRK og Monster❤️ Takk til de skjønne danserne mine på scenen igår og koreograf Miguel. Takk til de herlige heiagjengene mine de to lørdagene!💖 Takk til min fantastiske manager og datter Greta Hegerland Oldfield som har styrt alt med jernhånd og entusiasme❤️ Takk til mine skjønne meddeltagere. I love you!❤️❤️ Det har vært en morsom reise på Stjernekamp. Takk for meg❤️🤗 Jeg gleder meg til å følge de andre deltagerne videre, og skal heie! Masse talent og nydelige mennesker. God søndag mine venner og tusen takk til alle dere som har stemt på meg og sendt meg så mange fine ord og støtteerklæringer❤️ You are the best!
Pass godt på hverandre der ute og kos dere videre med NRK Stjernekamp.
LOVELOVELOVE fra Anita❤️🌺❤️»

Hva synes du om at det var Anita Hegerland som røk ut? Bruk kommentarfeltet vårt på Facebook for å si din mening!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter