lørdag, juni 6, 2020

Anita Skorgan fikk hele kirken til å le da hun fortalte om sitt første møte med Jahn Teigen

Mest lest nå

«Jeg var 20 år og hadde akkurat flyttet hjemmefra, og var invitert opp til deg i Holmenkollåsen for første gang. Det var vilt spennende. For hvordan skulle nå det gå? Hva skulle jeg si? Hva skulle jeg ha på meg?» Slik beskriver Anita Skorgan sitt første møte med Jahn Teigen.

– Endelig sto jeg på døren til Norges kuleste mann. Med diskré, sort antrekk og hamrende hjerte. Døren gikk opp, og der sto du med et fett glis, store solbriller, tøfler og leopardkåpe, fortsatte Anita.

Fra kirken hørtes varm og gjenkjennelig latter fra de mange benkeradene. Anitas tale var en vakker hyllest til en av Norges største stjerner gjennom tidene.


Ble bestevenner

– Kjære Jahn! Jeg har kjent deg så lenge. Allerede fra før vi møttes gjennom musikken. Da jeg hørte «Min første kjærlighet» på radio var jeg solgt. Du som var så tøff sang en romantisk, enkel og sårbar sang. For en sanger, for en låtskriver, for en artist, og for en type, sa Anita.

– Vi ble kjærester fort. For en tid! Jeg har aldri møtt noen som var så glad i, og opptatt av folk, som deg, sa Anita om eksmannen, og fortsatte:

– Du fikset det meste, Jahn, men handyman og ektemann var ikke dine beste roller. Vi ble venner i stedet. Og slik fant vi ut av det. Slik hadde vi det fint. Og jeg vil bære deg med meg for resten av livet.

Følte seg liten

Anita delte også den siste tekstmeldingen hun fikk fra Jahn før hans bortgang:

– Den siste SMS-en jeg fikk fra deg lød: «Jeg var stor. Men jeg følte meg liten». Og da tenkte jeg: «Nå er du klar, klar til å dra». Vi må alle, til syvende og sist, finne vår riktige størrelse. Takk, kjære venn!

Da Anita avsluttet minnetalen sin, fikk hun applaus fra de fremmøtte. Så fremførte hun sangen «Min første kjærlighet» og «Mil etter mil».

LES OGSÅAnita Skorgans vakre hyllest til Jahn Teigen

129,805FansLik
1,372FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter