Hjem Kjendisnytt Anita Skorgan i sorg

Anita Skorgan i sorg

Anita Skorgan (65), den folkekjære norske artisten, har delt det triste budskapet om tapet av sin kjære hund, Kaisa. På sin Facebook-side publiserte hun en rørende hyllest til sin firbente venn gjennom 16 år, ledsaget av et bilde av den avdøde hunden.

Kjente kollegaer og venner har også vist sin støtte. Elisabeth Andreassen (66), Anitas mangeårige venn og kollega, uttrykker sin sorg med ordene «Nei, nei! Anita, beklager sorgen. Kaisa!!!». Øyvind Brigg, en TV 2-legende og forfatter bak boken om Anitas eks, Jahn Teigen, reflekterer over tapet med en påminnelse om hvor dypt det sårer når våre mest trofaste venner går bort.

Også andre kjente navn som Terje Formoe, Halvor Bakke, Hege Schøyen og Inger Lise Rypdal har delt sine kondolanser og trøstende ord i kommentarfeltet.

Foto: Anita Skorgan / Facebook

Å miste et kjæledyr kan føles like tungt som å miste et familiemedlem, for mange er det faktisk det.

Kjæledyr blir våre nærmeste følgesvenner, tilbyr ubetinget kjærlighet og blir en del av familiene våre. De gir trøst uten ord, lytter uten å dømme og er alltid der. Når de går bort, mister vi en kilde til glede og trøst, og det etterlater et stort tomrom. Sorgen kan føles overveldende fordi kjæledyrets nærvær og rutinene rundt dem er så vevd inn i stoffet av vårt liv. Når de går bort, mister vi ikke bare et kjæledyr, men og en venn som fylte vårt hjem med glede.

LES OGSÅ: Veterinær forklarer hvorfor det er så viktig å være tilstede når kjæledyr avlives

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com