in

Anita Skorgan om «hemmeligheten» – har ikke orket å snakke om det før nå

– Det har vært en sterk reise. Det handler om å se hvor stor kjærlighetsevne man har, og hvor mye man er i stand til å tåle.

Dette er ordene til den folkekjære artisten Anita Skorgan da hun på fredag gjestet Lindmo og for første gang snakket i offentlighet om hvordan det har vært å være forelder til to handikappede barn.

Anita Skorgan er kjent for sin nydelige sangstemme og mange husker nok også at hun tidligere var i et forhold med Jahn Teigen. Skorgan har et barn sammen med Teigen, men har også to jentetvillinger fra et annet forhold.


Tvillingene ble født med cerebral parese, noe Anita Skorgan nå åpent forteller om utfordringene rundt.

– Du kan jo tenke deg. To rullestoler. Alle foreldre håper jo at alt skal gå bra. Og når det ikke gjør det, så er det et sjokk og en veldig sterk følelsesmessig påkjenning. Det er jo en sorg. Og så er det veldig, veldig mye hardt arbeid, sa hun under intervjuet.

Ikke hatt krefter 

Under intervjuet hos Lindmo fortalte Skorgan også om den sterke kjærligheten og følelsene for barna, men også om hvor mye det har kostet.

– Jeg har ikke hatt krefter til å snakke om det før, sier hun.

NRK skriver at jentene nå bor i egen bolig og at foreldrene ikke lenger har det daglige ansvaret. Skorgan forklarte at man kan bli sliten og sint av å måtte kjempe for barna.

– Det handler om å se hvor stor kjærlighetsevne man har, og hvor mye man er i stand til å tåle, forklarer hun.

I klippet nedenfor kan du gjennoppleve øyeblikket da Anita Skorgan deltok i «Hver gang vi møtes» og fremførte sin nydelige tolkning av «Det begynner å bli et liv». 

Trykk gjerne på deleknappen for å vise Anita Skorgan at du verdsetter hennes åpenhet om et vanskelig tema!

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Denne kvinnen filmet en mystisk skikkelse på himmelen – nå går videoen viralt

Holund avslører hva som skjedde 8 kilometer før mål – «Jeg var livredd»