Hjem Helse Anna (21) skulle ta fillers i leppene – Det ble et smertehelvete

Anna (21) skulle ta fillers i leppene – Det ble et smertehelvete

Anna Paul, en 21 år gammel kvinne fra Australia, har delt en smertefull erfaring med sine følgere på TikTok, hvor hun viser hvordan leppene så ut etter at hun fylte dem med fillers.

Anna Paul, som startet med injeksjoner i leppene allerede som 18-åring, har fortsatt med denne praksisen og gjennomført behandlingen totalt 15 ganger. Men nylig gikk det skikkelig galt.

På sin TikTok-profil, hvor hun har flere hundretusen følgere, forteller Anna om en alvorlig komplikasjon med leppeinjeksjonene.

Injeksjonsstoffet hadde flyttet seg til øvre del av leppene, et område det ikke skulle være. Dette førte til at hun måtte få oppløst stoffet og starte behandlingen på nytt.

Foto: Privat

I en video forteller Anna om hvordan hun måtte bruke et spesifikt stoff for å løse opp de tidligere injeksjonene. Denne prosessen forårsaket ekstrem hevelse, og hun beskriver smerten som «fire ganger vondere enn selve injeksjonen».

Dette må du være klar over om du vurderer fillers i leppene

Når man vurderer å ta fillers i leppene, er det viktig å være klar over potensielle farer og bivirkninger. En av de mest alminnelige risikoene er infeksjon og allergiske reaksjoner, som kan oppstå ved bruk av materialer kroppen reagerer på.

Ujevnhet og klumper kan også forekomme hvis filleren ikke injiseres korrekt. I noen tilfeller kan det oppstå mer alvorlige komplikasjoner som vaskulær okklusjon, hvor fillerblokker blodtilførselen til vevet, noe som kan føre til vevsdød.

Dessuten kan feilplassering av filleren føre til at den migrerer til andre deler av ansiktet over tid.

Å ta fillers i leppene betyr å injisere en substans, som ofte er hyaluronsyre, under huden i leppene for å øke volumet, forbedre formen, eller jevne ut linjer. Hyaluronsyre er et naturlig forekommende stoff i kroppen, kjent for sin evne til å binde vann og bidra til å opprettholde fuktighet og volum. Prosedyren utføres vanligvis i en kosmetisk klinikk eller hos en hudlege og tar vanligvis rundt 15 til 30 minutter. Effekten av fillers er midlertidig og varer vanligvis mellom seks måneder til ett år, avhengig av individets metabolisme og typen filler som brukes.

Foto: Privat

Vil ikke gi seg

Til tross for den intense smerten og den uheldige situasjonen, mottar Anna mye positiv respons fra sine følgere. Men flere av dem har kommentert at hun ser mye bedre ut uten injeksjoner.

I et intervju med den australske avisen News, bekreftet Anna at selv om opplevelsen var smertefull, har det ikke avskrekket henne fra å fortsette med injeksjoner i fremtiden. Hun er bestemt på å fortsette behandlingene, til tross for den uheldige hendelsen.

fillers
Foto: Privat

Anna delte også filmen av sin siste erfaring på TikTok, hvor hun åpent viser resultatene og diskuterer prosessen, i håp om å informere andre om potensielle risikoer ved slik kosmetisk behandling.

  1. store lepper
  2. Fillers
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com