lørdag, juni 12, 2021

Anna fra «Sommerhytta» åpen om hetsen: – Jeg har nesten bare ventet på drapstrusler

Mest lest nå

Årets sesong av «Sommerhytta» er en av de mest populære i seriens fem år lange levetid. Spesielt har paret Anna Rosenlund Skretteberg (23) og Jone Engemoen Hansen (27) engasjert seerne. Men det er ikke bare positivt engasjement.

Det var uten tvil et spent par som meldte seg på sommerhytta. Like før serien startet la Anna ut dette innlegget på Instagram:


«ENDELIG kan vi dele at vi er et av deltakerparene i årets sesong av Sommerhytta!! 😁🔨🎉🏡

Gjennom ti uker utfordrer vi forholdet med å jobbe sammen. Vi gir jernet i håp om å vinne vår helt egen hytte på flotte Mjøsli🤩»

Og rett før det brakte løs stilte paret opp i et intervju med NTB. Og de la den gang ikke skjul på at Anna er den som styrer mest i hjemmet. Akkurat dette er det også mange tv-seere som har bitt seg merke i, og som ikke nøler med å la Anna få høre det på sosiale medier.

Både Facebook, Instagram, SMS og Jodel er kanaler hvor Anna blir tildelt stygge tilbakemeldinger.

– Det har vært mye stygge kommentarer på nett. Det er ikke noe moro for noen av oss. Folk skriver at jeg er nedlatende og liknende, men det er så fjernt for oss. Det er så synd at folk oppfatter oss sånn ut ifra det lille de ser av oss på tv. Det føles urettferdig når jeg vet at det ikke er sånn det er, sier Anna til Se og Hør.

Videre forteller hun at det er nesten så hun bare venter på drapstruslene.

– Jeg har nesten bare ventet på drapstrusler. Jeg hørte at Jeanett fikk det i fjor. Det har jeg fryktet, men det er ingen meldinger som har vært så alvorlige at de burde bli anmeldt. Men de har i hvert fall vært så stygge at jeg aldri kunne tenke meg å sende dem til folk, sier hun.

Planer om giftemål

Og for de som tror at «Sommerhytta» har gjort forholdet til Anna og Jone svakere, så må man tro om igjen. De to forteller nå at det er helt stikk motsatt.

– Samarbeidet mellom meg og Jone har gått veldig bra, mye bedre enn hva noen av oss kunne sett for oss. Så dette må jo bare være positivt for forholdet vårt. Så nå blir det å gifte seg og lage barn og fortsette å leve sammen, sier Anna ifølge Se og Hør.

Også Jone mener at fordelingen og samarbeidet mellom paret fungerer.

– Det er noen som sier at du ikke vet om forholdet vil vare før dere har stått i en oppussing sammen. Jeg skjønner litt hva de legger i det, for man er veldig mye oppå hverandre og kommer over mange utfordringer. Vi har klart oss bra i ni uker, og med en uke til er forholdet sterkt, sier han.

Og de legger ikke skjul på at forholdet snart er klart for det nye steget.

– Vi prater om barn og giftermål. Jone har sagt at det forhåpentligvis vil skje et frieri om ikke altfor lang tid. Jeg håper på det i løpet av året, men maser ikke på han. Jeg maste nok mer før, men nå har jeg lært at Jone heller går motsatt vei hvis jeg ber ham om å gjøre noe, sier Anna til Se og Hør.

Vi kan ikke annet enn å oppfordre folk til å bruke sunt vett og folkeskikk når man bruker kommentarfelt og sender meldinger til folk på sosiale medier. Selv om man er med på et tv-program betyr ikke det at man er fritt vilt for all mulig drittslenging.

Bruk gjenre kommentarfeltet vårt på Facebook for å sende noen støttende ord til Anna!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter