lørdag, juni 12, 2021

Anna fra «Sommerhytta» skuffet etter finalen

Mest lest nå

TV-publikum har fulgt fire par som i ti uker har kjempet for å få drømmehytta. De har hamret, saget, ordnet og gjort en hel del ting de færreste av dem egentlig kunne spesielt godt før innspillingen startet. Og torsdag kveld ble vinneren kåret.

Denne sesongen ble det pappa Kurt Rasmussen (48) og datteren Veronica Johansen Rasmussen (26) som stakk av med seieren.


Kurt sier han var så stressa at han ikke husker noe av finaleuka, og derfor gledet seg til å se det på TV.

– Det er jo egentlig helt sykt. Vi synes fortsatt det er ganske uvirkelig, egentlig. Det var ikke forventet. Vi hadde jo en god start, også utlignet Anna og Jone, og da var vi veldig klar over at det ikke skulle gå veien. Men i finaleuken var det fire-fire, og vi var superfokusert på å ta konkurransene i finaleuken, og det klarte vi. Det tror jeg var helt avgjørende, forteller Veronica ifølge Dagbladet til Se og Hør.

Skuffet over andreplass

Det har vært et voldsomt engasjement rundt den femte sesongen av «Sommerhytta» og spesielt har paret Anna Rosenlund Skretteberg (23) og Jone Engemoen Hansen (27) engasjert seerne. Det har gått så langt at Anna har fortalt om de stygge tilbakemeldingene hun får på sosiale medier, det har vært så gale at hun bare har ventet på drapstrusler.

Like etter finalen la ikke Anna skjul på at hun var skuffet over utfallet. I et innlegg på Instagram skriver hun:

– Da var Sommerhytta over, og vi må ta til takke med en ordentlig kjip andreplass..

Men selv om hun så gjerne skulle vunnet hytten, er hun også fornøyd med hva hun og Joen har fått til gjennom programmet.

– Selv om det hele endte med en stor nedtur, er jeg så ekstremt stolt av hva vi har fått til sammen. Vi har overbevist hverandre om at vi kan få til absolutt alt vi har lyst til å få til, og vi er ikke lenger redd for å begi oss ut på nye utfordringer, skriver Anna og legger til at det nok skal bli hytte i fremtiden.

– Jeg er så stolt over hvor flink Jone har blitt, og jeg er evig takknemlig for at akkurat vi deler disse Sommerhytta-minnene. Hytte skal vi kjøpe oss en gang – det vil bare ta litt lenger tid.

Hun avslutter innlegget med å takke alle som støttet dem underveis.

– Tusen hjertelig takk til alle dere som har heiet på oss og støttet oss. Takk for oss, vakre Mjøsli.

Mange følgere

Og selv om Anna har fått mye kritikk i diverse kommentarfelt, er det også svært mange som heiet på henne og Jone.

Under Annas innlegg på Instagram går diskusjonen flittig, og blant de mange kommentarene finner vi mye støtte til paret.

«Fikk litt sjokk, trodde vel Finn sin gikk til dere😢 men men!!! Uansett for oss er dere vinnere, fineste hytta og kjempe flinke❤️❤️ God sommer og lykke til videre i deres vandring🙌,» skriver en.

En annen kommenterer at hun rett og slett slo av TV da Anna og Jone ikke vant.

«Såå skuffet på deres vegne, slo av hele dritten når ikke dere vant. Utrolig fin hytte med stor forståelse for interiør og et fantastisk flott uteområde🙌👏»

Synes du det var riktig par som vant «Sommerhytta» eller mener du noen andre burde vunnet? Bruk gjerne kommentarfeltet vårt på Facebook for å si din mening!

LES OGSÅ: «Sommerhytta»-paret røper planer om fremtiden

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter