Hjem Kjendisnytt Anna og Jone fra «Sommerhytta» deler herlig nyfødtbilde og avslører navnet

Anna og Jone fra «Sommerhytta» deler herlig nyfødtbilde og avslører navnet

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Det populære TV 2-programmet «Sommerhytta» har tiltrukket seg mange seere og stort engasjement gjennom årene. Nå har et tidligere deltakerpar blitt foreldre.

I 2021 var det Kurt og Veronica som stakk av med seieren, til glede for mange. Samtidig var det flere som var skuffet over at Anna Rosenlund Skretteberg (25) og samboer Jone Hansen (30) ikke vant, selv om de oppnådde en imponerende andreplass. For Anna og Jone betydde det dessverre ingen seier og ingen hytte.

I desember i fjor delte paret imidlertid en gledelig nyhet om at de ventet sitt første barn. Nyheten ble annonsert på Instagram med et bilde av ultralyden og en tekst som uttrykte spenningen deres: «Det kommende året vil bestå av mer enn bare oppussing.»

Har blitt foreldre

Nå kan kjæresteparet avsløre at deres lille nurk har kommet til verden. Anna delte den glade nyheten på sin Instagram-profil:

«Vi ble stolte foreldre til fine lille Adam i natt.»

Kommentarfeltet ble raskt fylt med gratulasjoner fra følgere og venner. Og i skrivende stund har nesten 8000 personer likt bildet.

«Gratulerer så mye 👏👏 Nydelig navn 💙 Kos dere masse og nyt tiden 🤩🤩,» skriver en. «Gratulerer så mye igjen til dere 💚 Vi gleder oss masse til å treffe han!,» skriver en annen.

Forlovet seg

Foreldregleden er ikke det eneste paret har å feire. I februar annonserte de også at de hadde forlovet seg. På Instagram delte Anna nyheten med en entusiastisk melding: «To hyggelige ting: Under to måneder til vi får møte sønnen vår og J + A = JA.»

Gratulasjoner strømmer inn til Anna og Jone, både for den nyfødte og forlovelsen. Vi ønsker dem all lykke til videre denne sommeren med deres nye hverdag som foreldre.

  1. Sophie Elise
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com