Hjem Familie Anne (23) leter etter faren – etterlysningen av mannen som var i Drammen i september 1997 er delt 2000 ganger på Facebook

Anne (23) leter etter faren – etterlysningen av mannen som var i Drammen i september 1997 er delt 2000 ganger på Facebook

Mannen Anne leter etter traff moren hennes, Monica, en septemberkveld i 1997. Han vet neppe at han har en 23 år gammel datter i Bergen

Mamma Monica fra Bergen var på tur til Østlandet med en venninne. Hun var da 19 år gammel, og var på Børs´n Music Bar, en nå nedlagt pub i Drammen. Her traff hun en høy og kraftig mann med blå øyne og lys hud.

– Han var fra Østlandet et sted, kanskje fra Drammen, men jeg mener han studerte, eller tok noen fag i Oslo. Han var kanskje tre år eldre, sier Monica Fjeldtvedt til BA.

Hun hjelper sin nå 32 år gamle datter med å spore opp faren.

 I 2019 tok de kontakt med «Tore på Sporet» og «Sporløst» som har spesialisert seg på å finne savnede personer.

– Beskjeden var at det var for lite å gå på, sier de til BA.

Til slutt tok Anne mot til seg og la ut et innlegg på Facebook, der hun etterlyser faren:

– Jeg har lenge vurdert om jeg skal legge ut dette innlegget da det har vært mange tanker frem og tilbake og mye usikkerhet rundt dette, men jeg velger å ta sjansen i håp om å få noe svar. I alle år har jeg sårt ønsket å finne min biologiske far. Jeg har aldri møtt han, og vet svært lite om han, sier Anne i starten av innlegget.

Hun forteller videre at det eneste hun vet er at moren var på tur i Drammen rundt 11. september 1997, da hun var 19 år.

– Hun møtte han på en pub med navn Børs’n Music Bar (som i dag er nedlagt). Han var trolig rundt 3 år eldre enn min mor, men dette er en antakelse ut ifra det hun husker. Utseendemessig hadde han lyst hår, lys hud, blå øyne, høy og kraftig beinbygning, opplyser Anne i innlegget som er delt nesten 2000 ganger siden hun la det ut 11. februar.

Saken er omtalt i både BA, Drammens Tidende og i Dagsavisen.

– Antakeligvis var han fra Drammen, men studerte eller tok noen fag i Oslo, og snakket østlandsdialekt. Håper virkelig dere kan hjelpe meg med å dele dette innlegget, slik at det kanskje når frem til noen som vet noe, sier Anne.

Hun har også lagt ved et bilde av moren (kvinnen til venstre). Bildet er tatt på Drammens-turen samme kvelden som hun møtte mannen som ble Annes far.

DEL GJERNE! Jeg har lenge vurdert om jeg skal legge ut dette innlegget da det har vært mange tanker frem og tilbake og…

Posted by Anne Serine Fjeldtvedt on Friday, February 11, 2022
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com