torsdag, mai 28, 2020

Anne Rimmen (38) har blitt mamma

Mest lest nå

Disse 7 tingene må du umiddelbart slutte å bruke Facebook til!

Facebook har gjennom årene opparbeidet seg en enorm status. De aller fleste mennesker bruker i dag Facebook, vi deler nyheter, skriver om livene våre...

Anne Rimmen (38) og Ailo Gaup (41) fikk en liten jente tirsdag denne uken. Dette er parets andre barn, og dermed blir Ebbe (4) storebror.

– Vi er veldig lykkelige. Mor og barn er på sykehus, og far er hjemme. Jeg gleder meg veldig til de kommer hjem, sier Ailo Gaup til TV 2. Den lille jenta har ikke fått noe navn ennå.

Anne Rimmen har tidligere sagt at hun ikke var sikker på om hun og Ailo kunne få barn. Hun var nemlig 34 da hun ble gravid med Ebbe.


– Egentlig passet det jo aldri. Men klokken går, så vi tenkte det var på tide å prøve. Vi visste jo ikke om vi kunne få barn. Og ikke visste vi hvor lang tid det ville ta før vi lyktes, sa hun til Babydrøm i 2016.

Hun fortalte også at hun ble veldig overrasket da graviditetstesten viste to streker.

– Det var sterkt, rart og egentlig umulig å ta inn over seg. Det tok en god stund før det virkelig gikk opp for meg at jeg bar på et barn, sa hun videre.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Endelig er lillesøster her! Alt er bra med både liten og stor(e). ❤️

Et innlegg delt av Anne Rimmen (@annerimmen)

Glad hun ventet

I et intervju med Dagbladet i fjor, sa Anna Rimmen at hun ikke angret på at hun ventet så lenge med å få barn.

– Jeg er glad for at jeg ventet en stund med å bli mor. Jeg har fått opplevd veldig mye før den tid. Det er ikke sånn at jeg tenker «Åh, skulle ønske jeg var 20 igjen», liksom, sa hun.

I det samme intervjuet, fortalte hun også at sønnen nå kom foran alt annet, og at hun hadde byttet ut både jentevorspiel og trening med mammarollen.

– Vorspiel kan jeg ikke huske sist jeg har vært på, sa hun.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Hallo der inne! Vi er klare for å møte deg nå.

Et innlegg delt av Anne Rimmen (@annerimmen)

Kjempeslitsomt

I et intervju med KK i 2017 sa Anne Rimmen følgende om det første året som mamma:

– Det er alt på en gang. Det er superkoselig og fryktelig slitsomt. Jeg er ærlig på at det er kjempeslitsomt. Jeg glemmer ting og må skrive ned alt for å klare å huske. Så er det verdt det likevel, han er jo så nydelig. Han er frisk, han er blid … om jeg sover dårlig, det er helt greit. Først og fremst er jeg takknemlig for at alt er gått så bra.

 

129,743FansLik
1,354FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter