torsdag, september 23, 2021

Anne Rimmens nye jobb: – Jeg trengte null betenkningstid for å si ja

Mest lest nå

Anne Rimmen er tilbake med nytt oppdrag på tv-skjermen.

På Instagram har Rimmen selv delt nyheten og skriver:

«Stor stas å kunne fortelle at jeg skal lede årets TV-aksjon sammen med @christianstrand og @robert.stoltenberg ! Årets aksjon går til @plannorge og kampen mot barneekteskap.»


Bekjempe barneekteskap

NRK har sendt ut en pressemelding hvor de opplyser at TV-aksjonen i år går til Plans arbeid for å bekjempe barneekteskap. Under aksjonsnavnet «Barn, ikke brud» ønsker Plan å nå ut til tre millioner mennesker for å få slutt på barneekteskap.

Sammen med Anne Rimmen skal Christian Strand og Robert Stoltenberg lede TV-aksjonen 2021. Sendinga går på NRK1 og i NRK TV søndag 24. oktober.

For Rimmen var det oppdrag hun ikke trengte å tenke to ganger på.

– Jeg trengte null betenkningstid for å si ja til å være programleder for TV-aksjonen. Årets tema er utrolig vondt og viktig. Jeg tror kanskje det at jeg selv er mamma gjør at tematikken treffer meg litt ekstra, sier hun til NRK.

Robert Stoltenberg forteller til kanalen at han er rystet over det han har fått lære om hva unge jenter utsettes for, og oppfordrer oss til å gi vår støtte under årets TV-aksjon.

– Det er rystende å høre om hva unge jenter utsettes for. Plans arbeid for å hjelpe disse jentene og skape varig endring i lokalsamfunn, er uhyre viktig. Jeg håper av hele mitt hjerte at folk gir så det monner, sier Stoltenberg.

Ønsker du å bidra som bøssebærer under årets TV-aksjon? Da kan du melde deg på Blimed.no.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,418FansLik
1,600FølgereFølg
211FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter