in

AnneMa falt for 33 år yngre Dündar – Hetses på grunn av aldersforskjellen

AnneMa og Dundar
Foto: Instagram / yuvaliannemarit

Denne våren har nordmenn blitt kjent med en rekke par som har funnet kjærligheten på tross av aldersforskjell og langdistanseforhold gjennom serien «Grenseløst forelsket» på TVNorge. Et av parene er Anne Marit Yuvali (62) fra Arendal og hennes 33 år gamle yngre tyrkiske mann Dündar (28).

I starten av 2020 traff de to hverandre gjennom en datingapp. Anne Marit, også kjent som AnneMa, dro til Tyrkia og ikke lenge etter giftet de to seg.

Anne Marit har raskt blitt en populær skikkelse i serien. Hennes direkte tale og sprudlende humør har truffet mange nordmenn. Men samtidig opplever både hun og ektemannen hets på grunn av aldersforskjellen.– Man blir lei seg og oppgitt over alt det stygge folk kan få seg til å skrive, sier AnneMa til KK.

– Jeg visste ikke at det finnes så mange slemme mennesker, legger Dündar til.

AnneMa forteller videre om hva meldingene hun mottar handler om.

– Jeg møter masse fordommer! Noen hevder jeg måtte dra til utlandet for å finne meg en mann. Andre sier at han bare er sammen med meg for å få oppholdstillatelse, og at han reiser fra meg om tre år. Det gjør meg så forbanna. Hvem jeg gifter meg med er det ingen andre som har noe med.

Også tyrkiske Dündar har fått føle folks meninger på kroppen.

– Det er mange som er negative til at min kone er eldre enn meg. Jeg er en litt sint mann. Derfor foretrekker jeg steder hvor jeg unngår å få negative kommentarer. Vanligvis holder vi ikke hender, fordi det er slemme mennesker i Tyrkia som sier slemme ting. Det tolererer jeg ikke, sier han ifølge Se og Hør.

Sliter med å få opphold i Norge

Paret som har en drøm om å bo sammen i Norge har ikke fått den enkelt når de har søkt om familiegjenforening og opphold for Dündar.

Nå bruker de Spleis for å samle inn penger til advokathjelp i saken mot UDI. På Spleis skriver de to at avslaget begrunnes i «at det er sannsynlighetsovervekt for at eksteskapet fra søkerens (Dundar) side er et omgåelsesekteskap.»

Videre opplyser de i Spleisen:

«Støtten fordeles slik. 2500kr til førstegangs konsultasjon. 25000 til garantikonto hos advokaten slik at de kan ta saken. Resterende er gebyrer til Spleis.no. Skulle det bli penger til overs etter advokathjelp, donerer vi resterende beløp i sin helhet til Leger Uten Grenser.»

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Politiet om pass-krisen: Folk bør ikke bestille utenlandsferie uten gyldig pass

Jagge

Statens helsetilsyn har gransket dødsfallet til Finn Christian Jagge: Sykehuset brøt ni lovparagrafer