Hjem Kjendisnytt Anniken Jørgensen om influenser-kolleger: – Folk har plutselig nye pupper, et strammere ansikt, eplekinn og større lepper

Anniken Jørgensen om influenser-kolleger: – Folk har plutselig nye pupper, et strammere ansikt, eplekinn og større lepper

Anniken Jørgensen tar til orde mot boomen i plastisk kirurgi hun har observert det siste året.

2022 var et år der mye skjedde for Anniken Jørgensen. Hun sa ja da kjæresten Theo gikk ned på kne og fridde, men opplevde også den andre enden av skalaen: Etter koronavaksinen var Jørgensen en av de som opplevde alvorlige menstruasjonsforstyrrelser. Hun brukte lang tid på å komme seg, og gleden var stor da hun endelig kom seg igjen. Men sier videre at det å blø hver eneste dag virkelig gikk ut over selvfølelsen hennes.

I et innlegg på Instagram forteller influenseren at hun i året som gikk har tenkt mye på hva skjønnhet egentlig er, og hvordan man kan føle seg bedre når man er nede.

– Gjennom det siste året har jeg sett en boom i plastisk kirurgi. Folk jeg har fulgt i årevis har plutselig nye pupper, et strammere ansikt, eplekinn og større lepper. På Instagram ser de polerte ut, men hjelpe meg, det gjør de ikke i virkeligheten. Noen av dem ser bare eldre ut, eller som om de har mistet noe… kanskje har de gjort det. Eller som Theo sa her om dagen: De lever for Instagrambildene sine, så det er der de vil se best ut. Det virkelige livet er ikke like viktig, skriver hun i innlegget som også er omtalt av TV 2.

Annijor, som hun er kjent som i sosiale medier, forteller at hun er nesten alene om å holde seg unna å fikse på utseendet. Det får henne til å bli bekymret for de mange unge jentene som blir påvirket til å enten fikse på utseendet selv, eller kanskje føler seg mindreverdige fordi de ikke ser ut som de unaturlige menneskene de følger.

– Og det sprøeste? De fleste av dem sier ikke engang at de har gjort noe. Noen får det til å virke like naturlig å ta botox som det er å hente en take-away kaffe.

Jørgensen kjenner igjen tankene om at kanskje fillere kunne hjelpe litt når man står foran speilet. Men hun oppfordrer følgerne sine til å ikke bli påvirket av usikre influensere til å permanent endre utseendet sitt.

– Rynkene eller arrene er en del av historien din. Større lepper gjør deg ikke vakker, fjeset ditt vil for alltid være et kart over livet du har levd, vær så snill å ikke endre det, sier hun.

Selv har hun alltid brukt klær og accessories for å føle seg bedre. Og influenseren påpeker det ikke er riktig det heller.

–Ekte kjærlighet avhenger ikke av store eller små lepper, eller dyre eller rimelige håndvesker, sier hun og legger til hun selv har lært en del det siste året på at skjønnhet faktisk kommer fra innsiden.

At hun ikke velger å stramme opp puppene etter fødselen, eller gjøre noe med rynkene når hun er 40, det kan hun ikke garantere.

– Forhåpentlig ikke, men om jeg gjør det kan jeg garantere at jeg ikke gjør det fordi jeg er usikker på meg selv, sier hun.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com