søndag, februar 28, 2021

Anspent i «Farmen kjendis» – Thoresen valgt til førstekjempe

Mest lest nå

Det ble oppstyr da Lasse Matberg valgte Espen Thoresen som førstekjempe i onsdagens episode av «Farmen kjendis».

Da storbonde Lasse Matberg skulle velge førstekjempe i onsdagens episode ble det høy temperatur.

– Det var skikkelig temperatur rundt det bordet. Jeg følte at tiden sto stille mens han raste mot meg, og det var jeg nok ikke alene om, sier Matberg til VG.


Valget falt på Espen Thoresen, fordi Matberg følte han utfordret hans posisjon som storbonde.

Les også: Trioen rundlurte produksjonen -stjal sprit på «Farmen kjendis»

Da Thoresen fikk beskjed om å klippe lamaene i låven ble det diskusjon mellom storbonden Matberg. Thoresen ønsket å utføre oppdraget ute i frisk luft, fordi han er allergisk mpt høy. Men i beskrivelsen av oppdraget sto det at lamaene skulle klippes i låven.

Matberg ba Thoresen gjøre det som sto i beskrivelsen, og etter litt diskusjon ble hendelsen løst uten stor dramatikk ved at Matberg selv klippet lamaene inne i fjøset.

Les også: Hevder Riise ville gi han bank

– Du har vært i klinsj med flere på grunn av din lederstil, og vi var ikke i klinsj. Jeg opplevde det ikke som en stor hendelse, men hvis du vil ha meg vekk så er det ditt valg. Men jeg tror det ligger noe mer bak, sa Thoresen ifølge VG da de satt rundt bordet.Matberg sier det lå i undertonen at Thoresen siktet til at han og John Arne Riise er gode venner.

Les også: Öde Nerdrum om Farmen-kolleger: «Blodsbrødre»

– Han sådde det frøet og det ble tatt helt ut av kontekst. Jeg hadde ikke lovt John Arne noe som helst, jeg tok et selvstendig valg.

Tidligere fotballspiller John Arne Riise tapte forrige ukes tvekamp og ble dermed den første som måtte forlate gården. Da han ble valgt som førstekjempe kom det ikke som noen bombe at Riise videre valgte Espen Thoresen som andrekjempe. De to har nemlig en fremdeles betent femten år gammel konflikt skurrende mellom seg.

I 2005 havnet John Arne Riise på førstesiden av VG etter at han sendte den samme tekstmeldingen til flere kjendiskvinner, og ba dem på date. Senere samme året sto Espen Thoresen på en festival-scene som komiker. Fra scenen delte han ut Riises telefonnummer foran flere tusen publikummere, og oppfordret dem til å sende ham SMS. Riise skal den gang ha vurdert å gå til søksmål mot Thoresen.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter