Hjem Dyr Apebabyen faller ned til løven – da fanger kameraet det utrolige

Apebabyen faller ned til løven – da fanger kameraet det utrolige

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Å være naturfotograf må være både et flott og nervepirrende yrke. En går tett inn på ville dyr for å få de beste blinkskuddene. Det disse fotografene fikk bilder av, er bare helt herlig!

Fotografene Evan Schiller og Lisa Holzwarth var i Botswana, Afrika da de tok disse utrolige bildene. De fanget en i utgangspunktet en livsfarlig situasjon på kamera, som endte meget uventet.

En liten bavianbaby prøvde å klatre opp i et tre, men den var skadet og klarte det ikke. Da dukket en hunnløve opp og gikk bort til den lille bavianen.

Hunløven var utrolig nysgjerrig og fulgte bavianen med blikket.

Løven begynte så å leke med den lille apen.

Fotografene tenkte å slutte å fotografere. De var redd for og bare ventet på at løven skulle glefse til apen og drepe den. Men det gjorde den ikke, hun tok istedet apen i munnen og bar den med seg.

De legger seg ned på gresset, apen godt inntil løven.

De ser ut til å kose seg sammen.

Plutselig kommer en mannlig løve, den nærmer seg de to og da forsvinner hunnløven sammen med hannen. Men apekatten blir ikke liggende alene, for oppe fra treet kommer pappaen til den lille.

Babyen hadde antageligvis falt ned fra treet. Pappaen anså det nå som trygt å komme ned, og fikk med seg den lille opp igjen i treet. Apen var blitt reddet to ganger den dagen.

Foto: Imgur

Synes du dette var en skjønn historie? Del den gjerne videre!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com