torsdag, februar 27, 2020
Dyr Apebabyen faller ned til løven - da fanger kameraet...

Apebabyen faller ned til løven – da fanger kameraet det utrolige

-

Å være naturfotograf må være både et flott og nervepirrende yrke. En går tett inn på ville dyr for å få de beste blinkskuddene. Det disse fotografene fikk bilder av, er bare helt herlig!

Fotografene Evan Schiller og Lisa Holzwarth var i Botswana, Afrika når de tok disse utrolige bildene skriver Tierfreund. De fanget en i utgangspunktet en livsfarlig situasjon på kamera, som endte meget uventet.

En liten bavianbaby prøvde å klatre opp i et tre, men den var skadet og klarte det ikke. Da dukket en hunnløve opp og gikk bort til den lille bavianen.

Hunløven var utrolig nysgjerrig og fulgte bavianen med blikket.

Løven begynte så å leke med den lille apen.

Fotografene tenkte å slutte å fotografere. De var redd for og bare ventet på at løven skulle glefse til apen og drepe den. Men det gjorde den ikke, hun tok istedet apen i munnen og bar den med seg.

De legger seg ned på gresset, apen godt inntil løven.

De ser ut til å kose seg sammen.

Plutselig kommer en mannlig løve, den nærmer seg de to og da forsvinner hunnløven sammen med hannen. Men apekatten blir ikke liggende alene, for oppe fra treet kommer pappaen til den lille.

Babyen hadde antageligvis falt ned fra treet. Pappaen anså det nå som trygt å komme ned, og fikk med seg den lille opp igjen i treet. Apen var blitt reddet to ganger den dagen.

Foto: Imgur

Synes du dette var en skjønn historie? Del den gjerne videre!

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Krydderurten koriander -elsk eller hat?

Koriander er en aromatisk krydderurt der både bladene og frøene kan brukes som krydder. Den er svært smaksrik og brukes spesielt mye i sør-østasiatiske...

Nå har Koronaviruset nådd Norge – dette må du passe på

Nå har Koronaviruset nådd Norge. En kvinne i Tromsø er smittet. Det er Folkehelseinstituttet og Tromsø kommune som onsdag kveld melder dette. Folkehelseinstituttet (FHI) holdt...

Familien ble nødt til henge opp en lapp for å forklare hvorfor hunden alltid sitter på taket

Naboer og forbipasserende har sperret opp øynene når de har gått forbi et spesielt hus i byen Austin, som ligger i den amerikanske staten...