lørdag, april 17, 2021

Åpen Petter Stordalen forteller om konas kamp

Mest lest nå

Siden Gunhild Stordalen i 2014 fikk diagnosen systemisk sklerose, har hun og ektemannen Petter vært åpne både rundt sykdommen, men også kampene de kjemper for å få hverdagen til å gå rundt på best mulig måte.

Både Gunhild og Petter er travelt opptatt med sine jobber, men legger ikke skjul på at de begrenser aktivitetene noe, nettopp for å kunne være sammen og utnytte tiden på best mulig måte.

Nylig sto Petter frem i det svenske tv-programmet ”Renées brygga”, hvor han fortalte om den tøffe kampen, og hvordan det har påvirket paret.


– Vi skal kjempe uansett hva som må til, og uansett hvor lang tid det tar, sier Petter Stordalen i programmet.

På spørsmål om hvordan Gunhild har det, svarer Petter med optimisme i stemmen.

– Jeg har ikke sett henne så bra siden hun fikk diagnosen. Jeg har ikke sett henne så bra på flere år. Vi vet ingenting om framtiden, det er bare å leve i nået og nyte, svarer Petter i programmet, som ble innspilt i fjor sommer.

 

View this post on Instagram

 

When your speech coach is happy😍#backstage #vk2019 #foodcanfixit

A post shared by Gunhild A. Stordalen (@gunhild_stordalen) on

Renée Nyberg spør Petter om hvordan konens sykdom påvirker hans hverdag, og Petter kan fortelle at han setter pris på helt andre ting enn tidligere i hverdagen.

– Jag elsker barna mine, men de er viktigere på en annen måte. De er mer nære nå, sier Petter til Renée Nyberg, som følger opp spørsmålet;

– Tillater du deg å sørge?

Men det vil ikke Petter høre noe om, og svarer at han er fast bestemt på ikke å sørge før det er over, og at ekteparet vil fortsette å kjempe så lenge det kreves av dem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gunhild A. Stordalen (@gunhild_stordalen) on

Gunhild har som kjent utgitt boken «Det store bildet» hvor hun åpent forteller som sykdommen, og hun har vært flittig bruker av sosiale medier hvor hun i tillegg til å poste oppdateringer om sykdommen også har publisert videoklipp fra den tøffe hverdagen.

Et av de senere klippene viser Gunhild som ligger i en sykehusseng og trøstes av en lege som blant annet gir henne en klem.

Gunhild kjemper videre og engasjerer mange med sin kamp. Del og lik artikkelen hvis du også føler med henne.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter