Hjem Kjendisnytt Åpenhjertig Else Kåss Furuseth om kjærlighetslivet : – Det ærligste svaret

Åpenhjertig Else Kåss Furuseth om kjærlighetslivet : – Det ærligste svaret

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

I en ny episode av podkasten «Ida med hjertet i hånden» forteller Else Kåss Furuseth at det har vært vanskelig å finne plass til kjærlighet i livet.

I vinter var det mange som ble opprørt da det populære programmet «Kåss til kvelds» ble tatt av programmet til NRK, tross at det var en seersuksess. Nå er hun aktuell med programmet «Helsekost Furuseth». Sammen med fire andre utforsker tv-profilen hvorfor dette med å begrense matinntaket og gå ned i vekt er så tungt.

– Jeg har strevd med mat og vekt så lenge jeg kan huske. Av ulike grunner. Men som mange andre har jeg nok brukt Big Mac som en trofast støttekontakt – og det er blitt mitt livs aller lengste forhold, sa Else Kåss Furuseth i instagram-innlegget  der hun delte nyheten om at hun nå er klar med det nye TV-programmet «Helsekost Furuseth» som hadde premiere på NRK 1 den 20. april.

Else Kåss Furuseth er en dame med kontroll på det meste, men ikke vekta. Det som trigget henne til å ta tak i dette var ifølge NRK at fastlegen hennes anbefalte henne å begynne med pustemaske om natta. Da gikk alvoret opp for henne.

I Instagram-innlegget forteller den populære tv-profilen at hun har nekta å skamme seg for at hun er tjukk. Hun har brukt alle metoder hun kan komme på for å ikke bry seg.

Ble utsatt for ufint veddemål

Og hun har hatt såre opplevelser rundt overvekt. Else tror det er mulig for alle vektklasser å finne kjærligheten. I et intervju med Aftenposten sier hun at hun er på Tinder. Men det fungerer ikke særlig bra for hun svarer aldri de som sender meldinger til henne. Det sitter i hodet.

– Jeg var på en date for cirka et halvt år siden. Det var en mann som var veldig hyggelig, og jeg sa: «Dette er så hyggelig, er det skjult kamera?!» Jeg er blitt paranoid på det og tror alt er skjult kamera. Og så lo han, nei, det er ikke det, selvfølgelig. Da vi skulle gå, sa jeg sorry at jeg sa det med skjult kamera, det var helt idiotisk. Og så sa han: «Det er ikke skjult kamera, men det er et veddemål.», forteller Else til Aftenposten.

Veddemålet gikk ut på at mannen skulle få 10 000 kroner av kompisene sine om han kysset Else.

– Hvis jeg hadde begynt å gråte, som jeg hadde lyst til å gjøre, for det var jo akkurat den følelsen: «Dette er for godt til å være sant, ja, det stemmer Else, det er for godt til å være sant», så tenkte jeg i stedet at nå skal jeg vinne. Så jeg bare lo sånn, he, og så kysset jeg ham. Og så gikk jeg. Da vant jeg liksom. Nei?, sier hun om den kjipe opplevelsen.

Det var den siste daten Else var på.

I en ny podcastepisode av «Ida med hjertet i hånden» forteller Else mer om hvorfor hun ikke har funnet kjærligheten i livet.

– Jeg tror at jeg opp gjennom har vært såpass mye lei meg, og det er vanskelig å dele med noen, sier Else Kåss Furuseth.

Hun har opplevd mange tunge stunder.

Da Else Kåss Furuseth satte opp showet «Kondolerer» fortalte hun om tapet av både mor og bror til selvmord. Moren døde i 1992, mens broren gikk bort i 2009.

– Jeg mener ikke at jeg mistet noen familiemedlemmer for noen år siden, og derfor har jeg ikke fått meg kjæreste, men likevel så tror jeg at det er det ærligste svaret, forteller hun i podcasten.

Videre forteller Else at hun har fylt tiden med jobb, venner og ting som gjør henne glad. Hun har døyvet sorgen slik og har ikke hatt tid til å skulle forholde seg til kjærligheten samtidig. På spørsmål om hun ønsker seg kjæreste svarer Else at det er hun usikker på.

Else Kåss Furuseth har satt mental helse på dagsorden en rekke ganger gjennom karrieren.  I 2018 ble hun tildelt åpenhetsprisen for sitt engasjement for alle de pårørende etter selvmord. Foruten forestillingen «kondolerer» som gikk mellom 2011-2016 har hun også holdt foredrag, laget tv-program og spredd informasjon gjennom sosiale medier.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com