lørdag, juni 12, 2021

Åpenhjertig Jan Thomas om konflikten: – Jeg ble mobbet ut

Mest lest nå

For ikke lenge siden kjøpte Jan Thomas og kjæresten Harlem Alexander leilighet sammen. Nå forteller kjendisstylisten om hvorfor de måtte flytte.

Før leilighetskjøpet bodde nemlig Jan Thomas og Harlem Alexander i huset til Jan Thomas på Frogner. Et hus Jan Thomas har brukt mye tid og penger på. Det siste året har bestått i oppussing og totalrenovering av boligen.

Men det som skulle bli drømmehuset til de to, utviklet seg til en uløselig konflikt med styret i sameiet. Til slutt følte Jan Thomas at han ikke hadde noe annet valg enn å selge huset.


Ble mobbet ut

I et intervju med Se og Hør forteller nå Jan Thomas om hvordan han føler seg direkte mobbet ut av huset sitt.

– Jeg føler at jeg rett og slett ble mobbet ut av mitt eget hjem. Det var masse sjalusi, og stygge kommentarer bak min rygg. Boligdrømmen ble til et mareritt for meg. Det har vært en vond prosess, sier han til magasinet.

Hele konflikten skal handle om uenighet rundt varmepumpene til Jan Thomas.

Sameiet har nemlig vedtekter om forbud mot varmepumper. Jan Thomas på sin side sliter med pollen og støvallergi og mener at han er avhengig av varmepumper for å ha frisk luft i huset. Det ville ikke sameiet høre på.

– Jeg er ikke en bølle eller en person som gjør noe poeng ut av å bryte reglene, men akkurat i dette tilfellet rådførte jeg meg med folk som mente at det var greit. Vi bestemte oss for å henge dem opp. Men styret ble ikke spesielt fornøyd med dette. De krevde at varmepumpene måtte fjernes, sier Jan Thomas til Se og Hør.

Jan Thomas fikk valget om selv å ta ned varmepumpene. Om ikke ville sameiet bestille folk til å fjerne dem, og sende regningen til kjendisstylisten. Det endte med at Jan Thomas selv tok ned varmepumpene.

– Sameiet har i sine vedtekter forbudt denne type installasjoner. Jan ba om dispensasjon, noe han ikke fikk. Han fikk derimot en midlertidig tillatelse, med beskjed om at pumpene skulle ned i løpet av mai, sier Ole Johan Prytz, Jan Thomas sin advokat, til Se og Hør.

På Instagram publiserte Jan Thomas et innlegg som viser at huset er til salgs.

«Nå kan mitt drømmehus bli ditt! 😍 Det er på tide å si farvel til huset mitt på Frogner. Dette fantastiske stedet er nå lagt ut for salg,» skriver han.

Boligen til Jan Thomas ble til slutt solgt for 9,8 millioner kroner. Selv kjøpte han den for 7,2 millioner, men har brukt betydelige summer på renovasjon.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter