in

Linni forteller om oppveksten: – Folk som har opplevd det jeg har opplevd, havner gjerne utpå

Linn Irene ble født i 1985. Hun vokste opp på Slependen i Bærum sammen med storebroren Kjell Erik, en mamma fra Sri Lanka som slet med leddgikt og en pappa som etter hvert som alderdommen kom ble sterkt preget av opplevelsene fra Vietnam-krigen.

– Kjæresten min vet hele historien, og sier at folk som har opplevd det jeg har opplevd, gjerne havner skikkelig utpå. Derfor er han også ekstra stolt over å se hva jeg har fått til med mine forutsetninger, sier hun i et intervju med Nettavisen.

Her forteller hun også at flere forlag har bedt henne skrive selvbiografien sin, men Linni er ikke klar for å dele hele historien sin.

Vi kjenner henne som den smilende Linni fra rampelyset. Hun har bygget opp en karriere som glamourmodell, og de senere årene har vi også blitt kjent med Linni som hun som elsker å være mamma til niåringen Dennis. Men livet har ikke alltid vært kun enkelt.

View this post on Instagram

A post shared by LINNI MEISTER👄🧠 (@meisterlinni)

– Mamma sleit med leddgikt, og ofte var vi nesten mer på sykehuset enn hjemme. Det var en sykdom som bare ble verre og verre, sier Linni om oppveksten sin.

På 1970-tallet var faren hennes, tegneserieskaper Ernst Olsen Meister som også har illustrert romanene Morgan Kane, offiser i amerikanske Special Forces, og deltok blant annet på hemmelige operasjoner i Laos.

– Opplevelsene til pappa fra Vietnamkrigen innhentet ham mot slutten, og han dempet det med valium. Så jeg og broren min hadde det ikke kjempebra hele tiden, sier hun.

Gjennom en rekke tv-programmer har vi sett Linni stråle på skjermen. Men hun avviser at hun er ekshibisjonist. Hun er sjenert og blir fort brydd. Da hun var med på «Skal vi danse» for ti år siden, hadde hun lyst til å trekke seg før hver sending.

– Jeg holdt på å få sammenbrudd hver gang, men med en gang jeg kom ut på parketten, så mistet jeg den frykten helt, sier hun og forklarer at Linni tør mer enn Linn Irene.

– Og den tilbakemeldingen jeg da får fra folk betyr alt for meg, for alt jeg holder på med, det å by på seg selv hele tiden, krever så mye energi. Så det å kunne være Linni har det hjulpet meg veldig, sier hun.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Frihetsguddinen

10 sprø lover som faktisk gjelder i enkelte amerikanske delstater

elbil

Dette er familie-elbilene som går lengst