tirsdag, november 24, 2020

Åpenhjertig Therese Johaug: – Tenker at man kanskje må starte snart

Mest lest nå

32-åringen fra Dalsbygda vil fortsatt være å se i langrennssporet i vinter, men legger ikke skjul på at hun etter hvert ønsker å stifte familie. 

Onsdag er Therese Johaug gjest i Ida Fladens podkast «Ida med hjertet i hånden». Her forteller hun ifølge Se & Hør om forholdet til roeren Nils Jakob Hoff.


Til Dagbladet har Johaug tidligere fortalt om hvordan kjæresten har vært hennes viktigste støttespiller.

– Han har vært den viktigste personen i denne vanskelige tida. Han har vært enestående. Jeg hadde ikke klart det uten ham, sa hun i tiden etter dopingskandalen.

Johaug og Hoff har vært kjærester i seks år, men da de flyttet sammen i fjor høst innrømmer hun at hun var spent på hvordan det kom til å gå når de to skulle bo under samme tak. 

– Vi er litt vant til å ha tid for oss selv, og av og til er det godt å stå opp om morgenen og ta en kaffekopp alene. Men samtidig er det utrolig godt å få den hverdagen sammen som vi har savnet aller mest, og det er faktisk dem det er flest av her i livet, sier Johaug ifølge Se & Hør, og legger til at de stortrives som samboere.

I podkasten prater Fladen og Johaug også om Johaug og samboerens framtidsplaner, og da røper langrennsløperen at hun drømmer om barn.

View this post on Instagram

Ad. Winter, you may arrive @johaug ❄️☃️

A post shared by Therese (@johaugtherese) on

– Jeg håper på at det blir noen barn etter hvert. Man er jo i den alderen hvor man begynner å telle litt på fingrene, og tenker at man kanskje må starte snart, tida flyr. Så har vi for så vidt fått oss et hus og har det veldig fint der, forteller hun, og legger til at hun håper de får det fint i framtida også.

Vi er sikker på at Therese Johaug vil bli en super mamma når den tid kommer!

LES OGSÅ: Therese Johaug blir grovt hetset på nettet: – Jeg blir sjokkert

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter