Hjem Helse Åpnet barnas matbokser og fikk sjokk – deler bildene for å advare andre

Åpnet barnas matbokser og fikk sjokk – deler bildene for å advare andre

Del
X

Har du barnehage eller skolebarn?  Da lage du nok matpakker ganske ofte. En britisk mor gjorde en ekkel oppdagelse da hun skulle rengjøre hennes to barn sine matbokser, skriver Mirror.

«Jeg vil dele bildene til skrekk og advarsel for andre», sier Grace Bollen som har delt bilder av de to matboksene på Facebook.

På bildene ser man at moren løfter på et lokk som sitter fast på toppen av matboksen. Her møtte hun et meget ekkelt syn.

Foto: Grace Bollen/Facebook

Under den grønne matboksens øverste del var det dekket masse av sort og fuktig mugg. Det samme var i hennes andre barn sin blå matboks.

– Dette kan umulig være sunt. Tenk at barna mine har spist fra disse boksene hver dag. Matboksene har blitt vasket for hånd hver kveld og har lagt åpne for å tørke. Boksene har blitt brukt i ni og tolv måneder, forklarer Grace.

Hun hadde ikke tenkt på at vann kunne renne under det gule lokket siden det satt fast. Der hadde det oppstått fukt som da siden ble til ekkel mugg.

Foto: Grace Bollen/Facebook

Den skremmende oppdagelsen har fått Grace til å dele bilder på Facebook for å advare andre foreldre som har kjøpt lignende matboks til barna sine. Altså matbokser med dobbel bunn hvor vann kan samle seg og bli til fukt og mugg.

«Sjekk matboksene», oppfordrer Grace. Det beste er selvsagt å kjøpe matbokser hvor man kan rengjøre samtlige deler, avslutter hun.

Foto: Grace Bollen/Facebook

Har du slike matbokser i hus? Del gjerne videre for å advare andre!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com