lørdag, august 8, 2020

Arbeidsløs alenemor ba om hjelp til å feire datterens bursdag – Datteren (10) brast i gråt da hun så hva noen sendte

Mest lest nå

For mange ble koronakrisen ikke bare en krise i forhold til sykdom og smitte, mange mistet også jobbene sine og har økonomiske vanskeligheter som følge av det. Slik var det for alenemoren fra Hønefoss som mistet jobben og derfor sliter økonomisk.

Da alenemoren ikke har midler til å arrangere bursdagen hun ønsket for sin 10-år gamle datter, kontaktet hun organisasjonen «Hjelpende hånd».

Denne organisasjonen hjelper mennesker som trenger en håndsrekning. På Facebook beskriver de seg slik:


«Hjelpende hånd er en Non-profit Frivillig organisasjon.
Vi vil hjelpe med alt fra mat, gavekort, innsamling til syke dyr, ødelagte biler, osv.»

Organisasjonen hjalp til med å samle inn gaver til bursdagen, og de fikk god respons. Men ikke alle som sendte inn noe var like godhjertet.

Fikk grusom lapp

I en av gavene var det nemlig bare pakket inn en lapp. På lappen var det skrevet en beskjed som naturligvis ødelagte bursdagen til den 10-år gamle jenta.

Hjelpende hånd skriver på Facebook:

«I går ble ei lita jente 10 år !

Vi hadde klart å samle inn bløtkake, litt godis,brus pølser og boller ! Vi fikk tak i bordpynt papptalleeken og drikkekrus med Frost på, partyhatter, ballonger og skrapt sammen noen små gaver, var ikke stort men det var jo noe. 😇🥰

Vi hadde også klart å fylle opp litt mat i fryser, tørrskap og kjøleskap alt så så bra ut 🙂 smilene var tilbake og Hjelpende hånds verk var fullført og mor var strålende og overlykkelig for hjelpen hun hadde fått 🥰😍

Men!

Brått ble gleden ødelagt !
I en av gavene lå det ingenting bare papp og papir..
I bunnen lå det et ark med skrift på
.

» Haha ! Til pass for dere ! Få deg jobb !! «

Det er jo en lita jente som forstår at hun ble mobbet, det som egentlig var en flott og god dag ble brått til en tung og vanskelig kveld.

Jeg har unnskyld oss, jeg har lovet å gjøre det godt igjen på en måte, jeg vet bare ikke hvordan..
Nå sitter jeg med et enormt sinne inni meg og en ekstrem skuffelse !! Jeg har det vondt, føler jeg har bidratt til å ødelegge en jentes 10års dag 🙁 vet det ikke er slik, men det gjør så vondt.

Foto: Privat

Denne gaven var pent pakket inn, med navnelapp det sto » Til jente 10år» og lå utenfor døra mi i Askvein da jeg kom hjem fra jobb på mandag, det var ikke avtalt noen levering, vet virkelig ikke hvem dette kan være.

Jeg har snakket med politiet, det skal vedkommende vite!!

Alt jeg kan gjøre pr nå er å unnskylde på våres vegne, men sitter igjen med så mye spørsmål…
Hvorfor ? Hvem ? Er du et medlem av oss ?
Jeg håper virkelig du kommer deg bort fra denne siden og aldri viser deg her igjen, du er ikke velkommen blant oss
.

Fra nå av kan vi ikke tillate oss å ta i mot ferdig innpakkede gaver. Pga dette 😪»

Brast i gråt

Kim Petter Christiansen som er leder for organisasjonen forteller om den grufulle opplevelsen til TV 2.

– Først var hun veldig fornøyd med hjelpen, og muligheten til å feire bursdagen til datteren sin. Men på kvelden brast datteren i gråt da de så hva som var i gaven, forteller Christiansen og sier videre at jenta forsto at det var noen som mobbet familien hennes og situasjonen de er i.

– Datteren skjønte at noen mobbet familien og situasjonen de var i. Datteren gråt av det, sier han.

Etter at historien ble kjent via Facebook har svært mange mennesker engasjert seg og sendt penger til det som jenta ønsket seg mest av alt.

– Moren er redd for at folk skal skjønne hvem det er, siden det er så flaut å måtte be om hjelp. Men støtten har vært veldig rørende. Det renner inn med Vipps-bidrag, og nå har vi råd til å kjøpe inn det datteren ønsket seg mest, en Nintendo Switch, sier Christiansen til TV 2.

130,351FansLik
1,530FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter