Hjem Humor Årets drøyeste feilparkering?

Årets drøyeste feilparkering?

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Da de automatiske skyvedørene fra parkeringshuset åpnet seg for bilen, kjørte kvinnen over en liten gangbro og parkerte et godt stykke inne i andre etasje i handlesenteret.

Politiet bekrefter til den britiske avisen Daily Mail at en sjåfør nylig ble forvirret og tok en sving gjennom skyvedørene fra parkeringshuset, kjørte over en liten gangbro og inn i andre etasjen i kjøpesenteret South Shore Plaza i Braintree like utenfor Boston.

Sjåføren som var en eldre kvinne skal ha blitt desorientert mens hun prøvde å kjøre ut av parkeringshuset ved kjøpesenteret.

Opptak og bilder fra stedet viser en hvit Ford SUV parkert på den teppebelagte gangveien i kjøpesenterets andre etasje. På den ene siden kan vi se en rekke butikker og på den andre siden ser vi et rekkverk fra gangveien der den åpner seg ut i resten av kjøpesenteret.

Andre som var ute på handletur denne dagen sto måpende i vantro og kikket på den høyst uvanlige parkeringen. En av sikkerhetsvaktene på kjøpesenteret kom raskt til stedet og lente seg inn i førervinduet for å snakke med sjåføren.

Foto: Skjermdump Youtube

Forklaringen på hvordan kvinnen endte opp inne i senteret var at de automatiske skyvedørene som fører til en gangbro som leder inn i kjøpesenteret hadde åpnet seg da kvinnen nærmet seg i bilen. Normalt står det en sikkerhetssperre foran skyvedørene for å gjøre det helt klart for alle at man ikke skal kjøre dit, men denne sperren hadde nylig blitt revet ned etter en ulykke, og inngangen til gangbroen var dermed også åpen også for bilister.

Politiet forteller at kvinnen «kjørte veldig sakte gjennom dørene, tok til venstre og parkerte foran en butikk.»

Ifølge politiet kom hun rundt 20 meter inn i kjøpesenteret. Ingen kom til skade etter den uvanlige kjøreruten men det bekreftes at det var en rekke forskrekkede mennesker på handletur denne dagen.

Tilskuere snakket med kvinnen mens hun satt i den parkerte bilen sin da myndighetene ankom, og hun møtte en psykolog før hun forlot kjøpesenteret. Hun ble deretter overført til sykehus for utredning.

Da politiet kom til stedet satt sjåføren på en benk og snakke med dem etter hendelsen.

Det vil ikke bli tatt ut noen tiltaler mot kvinnen, men i alle fall så lenge utredningen pågår er hun for tiden uten førerkort.

Kvinnens bil fikk noen riper, og politiet bekrefter at bommen foran skyvedøren vil bli erstattet «så snart som mulig».

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com