Hjem Kjendisnytt Årets forbilde Karsten Warholm gråtkvalt: «jeg har ikke noen større verdi enn andre»

Årets forbilde Karsten Warholm gråtkvalt: «jeg har ikke noen større verdi enn andre»

Da Idrettsgallaen gikk av stabelen i DNB Arena lørdagkveld var det mange store utøvere som ble hyllet, og som holdt sine takketaler fra podiet. En av dem var «årets forbilde» Karsten Warholm. 

I følge Se og Hør var det en gråtkvalt Warholm som tok opp vanskelige temaer i sin tale etter at han vant prisen som årets forbilde.

Opp gjennom livet har det vært viktig for meg å se folk for den de er. Jeg mener at selv om jeg har prestert som jeg har gjort, så har jeg ikke noen større verdi enn andre. Det synes jeg er viktig, og noe vi skal leve etter, uttalte Warholm på scenen og fortsatte:

– Jeg hadde en morfar en gang, han er død. Jeg lærte mye der.

– Jeg har hatt en kjæreste. Hun var veldig syk, vi kom oss gjennom det. Vi har gjort dette sammen. Jeg mener dette er en lagprestasjon. Leif, du er der for meg hver dag. Familien din er som en andre familie for meg, sa han fra podiet.

Enormt

I et innlegg på Instagram beskriver Warholm hvor stort det var for han å motta utmerkelsen.

«Sjelden vore so satt ut… Enormt stort å få en sånn pris av en so legendarisk type som @asvindal ! Takk til Leif, mamma, pappa, Oda og alle andre,» skriver han.

En fantastisk idrettsutøver med imponerende holdninger! Gratulerer så mye Karsten – trykk på deleknappen for å sende dine gratulasjoner du også!

LES OGSÅ: Årets kvinnelige utøver gikk til Marit Bjørgen

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com