torsdag, januar 28, 2021

Årets kvinnelige utøver gikk til Marit Bjørgen

Mest lest nå

Idrettsgallaen gikk av stabelen i DNB Arena i kveld. For 18. gang skulle Idretts-Norge samles for å delte ut priser, heder og ære til våre beste utøvere. 

Og mest applaus var det kanskje Marit Bjørgen som høstet da hun ble ropt opp som årets kvinnelige utøver.

Bjørgen ble i vinter tidenes vinterolympier da hun tok gull på sin siste OL-øvelse på 30 kilometer.


Publikum reiste seg og klappet for langrennsdronningen som ga seg før sesongen. Bjørgen har andre type utfordringer og gleder å se frem til nå, ettersom hun er gravid med sitt andre barn.

Marit Bjørgen som la skiene på hyllen i april ser frem til en roligere småbarnstid etter fødselen enn hva som var tilfellet da hun fødte Marius. Den gang var hun fremdeles en aktiv skiløper og måtte begynne å tenke på trening igjen nesten umiddelbart etter fødselen.

– Denne gang kjenner jeg at jeg gleder meg til å ha en roligere mammapermisjon. Jeg gleder meg til å ha mye mer ro rundt å ha en liten en. Men samtidig har vi jo en til nå, så jeg vet ikke hvor rolig det blir. Å være småbarnsforeldre er en tøff periode, men jeg gleder meg vanvittig til å få et barn til, sier hun til KK.

Tidligere denne helgen ble fikk Bjørgen også en annen pris, nemlig årets trønder. Det har dermed vært en begivenhetsrik helg for skidronningen.

Jakob Ingebrigtsen (18) tok prisen som årets gjennombrudd mens Aksel Lund Svindal ble kåret til årets mannlige utøver.

Ada Stolsmo Hegerberg ble ikke overraskende kåret til årets beste kvinnelige fotballspiller fra Norge. For kort tid siden ble hun også kåret til verdens beste fotballspiller.

Rune Jarstein ble kåret til årets mannlige fotballspiller.

Vi gratulerer Marit Bjørgen så mye med prisen – vel fortjent! Trykk på deleknappen om du er enig i kåringen! 

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter