in

Ari Behn ble 47 år – her er hans liv i bilder

ari behn

Tidligere i kveld kom den triste nyheten. Ari Behn ble bare 47 år gammel

Det var familien selv som meldte om dødsfallet gjennom en pressemelding

I en uttalelse fra Slottet sier kong Harald og dronning Sonja følgende:

– Det er med stor sorg Dronningen og jeg har mottatt budskapet om Ari Behns bortgang. Ari var en viktig del av vår familie gjennom mange år, og vi bærer med oss varme, gode minner om ham, heter det i uttalelsen.

– Vi er takknemlige for at vi fikk lære ham å kjenne. Vi sørger over at våre barnebarn nå har mistet sin kjære pappa – og har dyp medfølelse med hans foreldre og søsken, som nå har mistet sin kjære sønn og bror. Vi ber om at Aris nærmeste familie får ro i denne vonde tiden.

Også kronprinsparet har kommet med en uttalelse hvor de forteller om sorgen de nå føler. 

– For oss var Ari en god venn, et kjært familiemedlem og en fantastisk onkel, som vi delte mange av livets små og store øyeblikk med. Det er med stor sorg vi har mottatt budskapet om hans bortgang. Vi var alle veldig glad i Ari. Tankene våre går spesielt til Maud, Leah, Emma, Prinsesse Märtha Louise og Aris nærmeste familie.

Minnes på sosiale medier

Kvelden på 1. juledag har vært preget av nyheten om Ari Behns død på sosiale medier. Og svært mange ønske å sende sine kondolanser og minneord til Ari.

Vårt eget kommentarfelt har fått hundrevis av kommentarer fra mennesker som sørger over nyheten.

«Hvil i fred Ari. Dypeste medfølelse til familie og venner. På tide at psykisk helse får ennå større fokus,» skrive en. Mange hyller Aris personlighet og evnen til ikke å være helt A4.

«En positiv fargeklatt blant oss, stort sett, kjedelige, fargeløse A4-nordmenn,» lyder en kommentar.

Mikael Persbrandt som er en kjent svensk skuespiller var en nær venn av Ari Behn. På Instagram uttrykker han sin sorg over den triste beskjeden.

På Instagram deler han sin kondolanse:

– Hvil i fred, kjære Ari, min venn. Vi hadde utstilling sammen i Trondheim i oktober. Du hadde et lys i deg, en urgammel glød, en sjelden varme. Nå har jeg forstått at mørket tok deg, det gjør meg så vondt. Jeg ber for deg, jeg ber for dine barn og din familie. Fred være med deg, bror.

Per Heimly, som også var en god venn av Ari har brukt Facebook for å minne vennen sin.

«Jeg er i bunnløs sorg over å ha mistet min beste venn og blodsbror Ari Behn idag.
Jeg er knust og ber om ro for å fordøye denne ufattelige tragedien som har rammet oss alle. Jeg elsket Ari og han vil for alltid være ved min side», skriver han.

Husk: Mental Helses hjelpetelefon er 116 123.

Nedenfor kan du se en video som viser livet til Ari Behn i bilder. 

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

ari behn

Ari Behn er død

Kvinnen var plaget med migrene. Da legene fant årsaken, ble hun sjokkert