lørdag, juni 12, 2021

Ari Behn er død

Mest lest nå

Ari Behn ble bare 47-år gammel. 

Den tidligere ektemannen til Prinsesse Märtha Louise tok sitt eget liv. Det forteller Ari Behns pressetalsperson og manager, Geir Håkonsund, til TV 2.

– Det er med stor sorg i hjertet at vi, de aller nærmest pårørende til Ari Behn, må meddele at han i dag tok sitt eget liv. Vi ber om respekt for vårt privatliv i tiden som kommer, sier Geir Håkonsund.


Ari Behn etterlater seg tre døtre. Ari Behn og prinsesse Märtha Louise gikk fra hverandre i 2016. De hadde da vært gift i 14 år.

Se dette innlegget på Instagram

Hvil i fred <3 #aribehn

Et innlegg delt av Sosialnytt (@sosialnytt.no)

Stor sorg 

I forbindelse med Ari Behns dødsfall meddeler Hans Majestet Kongen og Hennes Majestet Dronningen, følgende via Kongehuset:

«Det er med stor sorg Dronningen og jeg har mottatt budskapet om Ari Behns bortgang. Ari var en viktig del av vår familie gjennom mange år, og vi bærer med oss varme, gode minner om ham. Vi er takknemlige for at vi fikk lære ham å kjenne. Vi sørger over at våre barnebarn nå har mistet sin kjære pappa – og har dyp medfølelse med hans foreldre og søsken, som nå har mistet sin kjære sønn og bror. Vi ber om at Aris nærmeste familie får ro i denne vonde tiden.

Hans Kongelige Høyhet Kronprins Haakon og Hennes Kongelige Høyhet Kronprinsesse Mette-Marit meddeler følgende:

For oss var Ari en god venn, et kjært familiemedlem og en fantastisk onkel, som vi delte mange av livets små og store øyeblikk med. Det er med stor sorg vi har mottatt budskapet om hans bortgang. Vi var alle veldig glad i Ari. Tankene våre går spesielt til Maud, Leah, Emma, Prinsesse Märtha Louise og Aris nærmeste familie.»

Våre kondolanser og tanker går til familie og venner. 

Hvil i fred Ari Behn.

Saken oppdateres. 

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter