søndag, juli 12, 2020

Ari Behn møtte Durek Verrett: – Liker han veldig godt

Mest lest nå

Det har vært stille rundt Märtha Louises (48) eksmann Ari Behn (47) de siste årene. Ari har vært opptatt med kunstnerkarrieren sin. Men han har likevel gjort tid i kalenderen til å møte prinsessens nye kjæreste.

Ari Behn forteller til «God kveld Norge» at han syns det er hyggelig at Märtha Louise har funnet kjærligheten igjen. Han sier han er glad på hennes vegne.

På spørsmål om han liker eksens nye kjæreste, svarer han «veldig» og at han syns det «er veldig fint». Han sier videre at han er stolt av hvordan Märtha Louise har klart å stå i stormen den siste tiden.


«Hun står støtt i det. Jeg er veldig stolt av Märtha. Hun er forut for sin tid, hun gjør et viktig arbeid», sier han til God kveld Norge.

Har mye kontakt med Märtha

Märtha Louise og Ari Behn gikk fra hverandre i 2016.  Sammen har de tre døtre. Ari forteller at han og Märtha fortsatt har mye kontakt. De oppdrar tross alt barn sammen.

Ari Behn har også funnet lykken igjen etter bruddet. Sommeren 2017, ble han sammen med jurist Ebba Rysst Heilmann. Hun har tidligere sagt til Se og Hør at hun har det veldig fint med Ari.

«Ari er veldig annerledes. Han er utrolig omsorgsfull og det blir aldri kjedelig», sa hun.

På spørsmål om hvordan Ari er som kjæreste sa hun:

«Han er en veldig oppmerksom, kjærlig og morsom type.»

Märtha forsvarer kjæresten

Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett har stått side ved side gjennom flere heftige stormer de siste månedene. Nå sist, er det Dureks bok, «Spirit Hacking: Shamanic keys to reclaim your personal power, transform yourself and light up the world» som har fått gjennomgå.

Märtha Louise publisert nylig et innlegg på Instagram der hun forteller hva hun mener om kjærestens bok:

«Denne boken er noe utenom det vanlige. Les den og finn ut selv hvordan du kan hacke sinnet ditt, slutt å være et «bobble head» eller et «sheeple» og bli med på det tente toget for KJEMPER. Så stolt av ditt arbeid, min elskede.»

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Märtha Louise (@iam_marthalouise)

LES OGSÅ: Kjendislege Wasim Zahid raser mot Durek Verrett: – Et middelaldersk kvinnesyn

130,152FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter