søndag, juni 13, 2021

Arild Berg er død – ble bare 43 år gammel

Mest lest nå

Den tidligere fotballspilleren Arild Berg er død. Det skriver Avisa Nordland

Arild Berg er blant annet kjent for sin tid som fotballspiller for Bodø Glimt.

Han tilhørte en prominent fotballfamilie og var sønn av Bodø/Glimt-spilleren Harald «Dutte» Berg. Brødrene Ørjan Berg og Runar Berg har også dominert norsk toppfotball.


Vakthavende prest Odd Eidner formidler beskjeden for familien gjennom Avisa Nordland:

– Det er med stor sorg vi fikk vite at Arild valgte å forlate oss i dag tidlig. Vi sitter igjen med mye kjærlighet og mange gode minner etter Arild. Familien er takknemlig for all støtte og omsorg i denne vanskelige tiden, sier han på vegne av familien.

Det største talentet

Arild Berg var av mange regnet som det største fotballtalentet i Berg-familien. Dessverre ødela sykdom for en lang fotballkarrière.

– Fra 1997 til 2009 var jeg hos cirka 100 behandlere. Det sier seg selv at med et slikt mangfold så var det en del syke greier. Helgekurs i kopping, homøopati, healere, synske. Jeg hadde en seanse med en spåmann. Men jeg besøkte også de fremste professorer innen sine fagfelt i verden, først innen kvikksølvforgiftning, så innen ME, etter at jeg endelig fikk den rette diagnosen på Haukeland i 2005. Jeg har reist verden rundt, har han fortalt Bodø Nu.

Berg ble ofte stilt spørsmål rundt hvordan det føltes å ikke få fullbyrde det enorme talentet han hadde i fotball. I et intervju med Bodø Nu fortalte han i 2014 at gleden av fotball uansett var den samme.

– Folk spør meg ofte om det der. Om jeg sørger over at jeg ikke fikk fullbyrdet meg selv som fotballspiller. Men greia med fotball, det handler like mye om da du var en liten gutt, du fikk være ute litt lenger på kvelden, du kom hjem med grønske på shortsen og la deg omtrent med fotballskoene på.

– Du skal vinne bra mange cupfinaler for å trumfe den gleden du følte ved fotball som syvåring, sa han til avisen.

Våre kondolanser sendes til familie og venner av Arild Berg. 

Hvil i fred. 

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter