søndag, juli 25, 2021

Aris hjem lagt ut for salg – dette er prisantydningen

Mest lest nå

Ari Behns bolig i Lommedalen er nå lagt ut for salg. 

Det er ifølge Dagbladet den profilerte eiendomsmegleren Torbjørn Ek som står for salget. Han vil imidlertid ikke kommentere saken til avisen. 

Behn kjøpte villaen for 7,9 millioner kroner i 2016, etter at skilsmissen mellom han og Märtha Louise ble kjent. 


ari behn

Boligen er nå lagt ut for 8,2 millioner kroner

I Finn-annonsen opplyser Ek at det er en «hyggelig familiebolig fra 1995 beliggende høyt og fritt med fantastisk utsikt over Lommedalen mot Bærums Verk og åsene omkring». 

Lommedalen skisenter er nærmeste nabo. 

Huset som har et bruksareal på 265 kvadratmeter har to etasjer. 

– Boligen har tilhørt kunstneren Ari Behn som har satt sitt preg på den med utradisjonelt fargevalg, veggmalerier mv, opplyser Ek. 

Da Märtha og Ari gikk hver til sitt i 2016 ville kunstneren fortsette å bo i nærheten av de tre barna. Paret bosatte seg ifølge VG i Lommedalen i Bærum i 2003. 

Dengang sendte Slottet ut en pressemelding der det het at «Prinsesse Märtha Louise har i dag inngått avtale om kjøp av boligeiendommen Burudveien 63 i Lommedalen. Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn ser frem til å bosette seg i Bærum kommune».

Eiendommen, der Märtha Louise fortsatt bor, består av et hovedhus, to hytter og en lekestue i hagen på vel 5,7 mål. Da Märtha kjøpte eiendommen ble det opplyst at hovedhuset hadde eksklusive detaljer som badstue, eget omkledningsrom, peis og ovn i kleberstein og tak tekket med ekte bruddskifer.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter