Hjem Kjendisnytt Arnold med ny helseoppdatering: Ble operert på mandag

Arnold med ny helseoppdatering: Ble operert på mandag

I oktober 2020 opplyste Arnold Schwarzenegger fra sykesengen at han var på bedringens vei etter at en hjerteoperasjon. I sin egen podkast Arnold’s Pump Club avslørte han nylig at han han har fått satt inn pacemaker.  

Det er nettstedet Entertainment Weekly som omtaler Terminator-stjernen Arnold Schwarzeneggers podkast, der han forteller at han nylig fikk satt inn en pacemaker.

– Sist mandag ble jeg operert for å bli litt mer en maskin: Jeg fikk en pacemaker. Først og fremst vil jeg at du skal vite at jeg har det bra! Jeg ble operert på mandag, og på fredag var jeg allerede på et stort miljøarrangement med min venninne og felles fitness-korsfarer, Jane Fonda. Ingen ville noensinne ha gjort det. trodde jeg startet uken med en operasjon.»

Schwarzenegger som har vært innlagt og operert ved Cleveland Clinic benyttet også anledningen til å takke alle legene og sykepleierne som tok vare på ham og gjorde operasjonen så smertefri som mulig.

Dette er fjerde gang den tidligere California-guvernøren går gjennom en hjerteoperasjon. Han lider av samme genetiske hjertesykdom som hans mor døde av i 1998.

– Jeg holdt kontakten med det medisinske teamet mitt og besøkt dem personlig minst en gang i året for å få en fullstendig sjekk og se hvordan hjertet mitt har det. Sånn er livet med et genetisk hjerteproblem. Men du kommer ikke til å høre meg klage, sier han. 

Schwarzenegger fikk først vite om behovet for en pacemaker tidligere denne måneden da han var på rutinekontroll. 

– Jeg kunne ha holdt det hemmelig, men jeg vet at vi har mer enn 750 000 abonnenter nå – landsbyen har blitt en by – og mange av dere har sannsynligvis egne helseutfordringer. Jeg vil at du skal vite at du ikke er alene. Og hvis du utsetter noe av frykt, håper jeg at jeg inspirerer deg til å lytte til legene dine og ta vare på deg selv, sier han til lytterne sine. 

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com