Hjem Kjendisnytt Arnold Schwarzenegger hylles etter denne innsatsen for nabolaget sitt

Arnold Schwarzenegger hylles etter denne innsatsen for nabolaget sitt

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

En video som den tidligere skuespilleren har delt på sosiale medier viser Arnold Schwarzenegger og noen naboer som fikser et hull i veien som i lengre tid har plaget nabolaget.

Actionstjernen og tidligere California-guvernør Arnold Schwarzenegger gikk nylig ut i gata der han bor med spade og asfalt for å fylle et hull i veien.

I teksten til videoen forteller Arnold at de har ventet flere uker på at problemet skulle løses – uten at noe skjedde. Dermed tok han saken i egne hender.

– Jeg sier alltid, la oss ikke klage, la oss heller gjøre noe med det, skriver han i teksten til videoen.

I løpet av de tre dagene som har gått siden han publiserte videoen der han og en annen mann fyller igjen det store hullet, har «Terminator»-stjernen fått nesten en halv million likes og en rekke kommentarer.

– Hullet er terminert, sier en.

– En gang en bygger, alltid en bygger, sier en annen.

Flere er bekymret for om Arnold kan havne i trøbbel etter å ha fikset veien selv. Mange steder er det nemlig ikke lov.

Men at naboene setter pris på innsatsen er det liten tvil om – i videoen som Arnold har delt ser vi en kvinne i en hvit bil som kommer kjørende for å takke teamet med arbeideren før hun innser hvem som utfører jobben.

– Å, Arnold! Tusen takk, Sier hun når hun ser hvem som har tatt ansvaret for å gjøre gata trygg for biler og syklister igjen.  

Daily Mail, som også har omtalt saken, forteller at California har vært plaget med ekstra mye uvær i år, og at dette har gjort store skader på veinettet. Veiarbeiderne sliter med å holde tritt med varslene om veier som trenger reparasjoner etter den helt uvanlige uværs-sesongen.

Daniel Ketchell, en talsperson for Schwarzenegger, forteller til den britiske avisa at innbyggerne i nabolaget har kommet med gjentatte forespørsler om reparasjoner siden vinterstormene ødela veiene.

Siden 30. desember har de lokale myndighetene i Los Angeles mottatt 19.692 serviceforespørsler om veireparasjoner, og per 6. april hadde mannskapene reparert minst 17.549 hull i veien.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com