lørdag, desember 14, 2019
Meninger Arrangerer kjøttkonferanse i 2020: - "jeg forsvarer kjøttspiserne"

Arrangerer kjøttkonferanse i 2020: – «jeg forsvarer kjøttspiserne»

-

David Bodiroza fra Falkenberg i Sverige elsker å ha kjøtt til alle måltid. Han er lei av det negative fokuset på det å spise kjøtt og skal derfor gjennomføre en international kjøttkonferanse neste år. Selv har har spist kjøtt hver dag i to år.

David synes at det har blitt for mye negativt fokus på kjøtt de siste årene. Dette ønsker han å endre på gjennom en international kjøttkonferanse.

– Det handler om at at kjøtt i dagens debattklima blir nedstemt fra alle hold. Man prater om at det er like bra med vegetabilsk protein, at kjøtt er kreftfremkallende, og så videre, forteller David.

Den kjøttglade mannen har de siste to årene kun spist, kjøtt, egg og meieriprudukter. Kostholdet hans ekskluderer planterike-produkter og karbohydrater.

– Jeg har siden 2012 kuttet ned på karbohydrater og har hatt det utrolig mye bedre. Før hadde jeg ansiktsutslettet rosacea. Jeg fikk behandling for utslettet, men det fungerte ikke. Da jeg endret kostholdet forsvant plagene etter bare to uker, forteller han.

LES OGSÅ: Blogger Kristin Gjelsvik hetses fordi hun ikke lar sønnen spise kjøtt

Publisert av David Bodiroza Lørdag 29. november 2014

Sommeren 2020 ønsker David å holde en kjøttkonferanse i Malmö. Den ideén fikk han etter å ha ha besøkt en lignende konferanse i Colerado, USA.

Ikke kun for kjøttelskere

Innholdet i konferansen kommer til å handle om menneskers kosthold, forskning og om hvilke fordeler kjøtt har. Konferansen får også besøk av 18 inernationale talere som blant annet kommer til å fortelle om hvor mye gift som finnes i frukt og grønnsaker. «Jeg håper å kunne endre meninger, men det betyr ikke at alle trenger å spise som meg», forteller han.

Den engasjerte mannen påpeker at konferansen ikke bare er for de som elsker kjøtt, men også for å åpne en debatt.

– Det er ikke først og fremst en konferanse for kjøttelskere, men en konferanse om kjøttet som viktigste næringskilde og dens fantastiske medisinske egenskaper, forteller han til Newsner. Han håper at personer som arbeider innen kjøttindustrien skal møte opp.

Kan dette være noe for deg? 

LES OGSÅ: Hanne Sørvaag oppfordrer til vegetar-julebord

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Oppfordrer folk til å demonstrere mot NAV på søndag

"Ja, jeg er en NAV-er, på AAP, og langt fra stolt av det." Slik begynner Ole Johan protesten sin på Facebook. Nå har han...

Hunden har stått i kjetting hele livet sitt. Se den fantastiske reaksjonen når den får se havet for første gang

Schæferhunden Herschel har stått fastbundet og forsømt i en bakgård hele det fem år lange livet sitt. Tennene hans er helt nedslitt etter at...

Dansen til de norske marinerekruttene blir sett over hele verden

Dansen til de norske marinerekruttene tar igjen av på nettet.  Det var under en avslutning for marinerekruttene på Madla i Stavanger at rekruttene valgte en...