Hjem NyheterTruecrime Arrestert etter å ha drept minst seks kattunger – tre av dem i mikrobølgeovn

Arrestert etter å ha drept minst seks kattunger – tre av dem i mikrobølgeovn

En 22 år gammel mann fra Illinois, USA har blitt arrestert, mistenkt for å ha drept et halvt dusin kattunger – noen ved drukning og andre i mikrobølge.

Det var kjæresten til Thomas Martel som varslet politiet etter å ha funnet en illeluktende pose i spisskammerset hans. Da politiet åpnet posen fant de det som så ut til å være kroppsdeler av små kattunger.

Martel er nå siktet for fire tilfeller av dyretortur og to tilfeller av grov dyremishandling.

Cook County assisterende statsadvokat Sarah Dale-Schmidt fortalte høringen at Martel drepte kattungene hjemme hos seg selv.

Hun sa at han hentet hver katt etter å ha sett annonser på Craigslist, som er en online markedsplass ikke ulik Finn.no. Han ville ikke at moren hans skulle bli mistenksom overfor det dommer Kelly McCarthy beskrev som et mønster bestående av grusom oppførsel.

– Vi ser et mønster som går igjen og igjen. Å drepe et dyr, gå ut og få en erstatning. Drep det, få en erstatning. Drep det, få en erstatning. Og dessverre fikk dette fortsette i en lengre periode. Mange dyr mistet livet, sa dommer Kelly McCarthy ifølge Daily Mail.

Taktekkeren skal ha drept minst et halvt dusin kattunger i hjemmet sitt. Avbildet: gaten der Martel angivelig utførte sine grufulle forbrytelser

Martel skal ifølge påtalemyndighetene nylig ha fortalt til kjæresten sin at han likte å drepe katter, og at han hadde vært sånn siden han var åtte år gammel.

Kjæresten hans rapporterte mishandlingen til politiet 23. mai, etter at en venn sendte henne en video av Martel som hev et putevar i Lake Michigan. Hun ble fortalt at kattungen Shelly var inni putevaret.

Martel skal deretter ha kjøpt en annen kattunge ved navn Shelly og en voksen hannkatt ved navn Reggie, som ikke ble skadet.

Kjæresten hans sa at han inviterte henne over 26. mai for å møte de nye kattene. Men 3. juni, under påvirkning av narkotika, druknet Martel den nye kattungen i en balje med vann.

Han skal ha dratt den livløse kattungen opp av vannbaljen og forsøkt å gjenopplive den ved å utføre hjerte- og lungerednig på den med tommelen, forklarte kjæresten.

To dager senere, da han hadde kjøpt en tredje kattunge fra Craigslist som han også kalte Shelly, fortalte Martel kjæresten at han ønsket å lære den å svømme.

Noen timer senere skal han ha fjernet en pose fra kjøkkenet, og fortalt kjæresten at kattungens kropp var i posen, som han deretter kastet ned søppelsjakten.

Da han henvendte seg til Craigslist for fjerde gang, ba kjæresten ham om å slutte. Dermed kastet han henne ut, bare for å ringe henne tilbake for å få penger til å kjøpe det nye kjæledyret.

Han kjøpte igjen en kattunge 6. juni og kalte den Shelly. Han ble angivelig sint på katten etter at den urinerte i matskålen, og fortalte kjæresten at katten trengte et bad.

Kjæresten fortalte at det gikk rundt 30 minutter før han kom ut av badet med kattungen pakket inn i et badehåndkle han kastet ned søppelsjakten.

Mønsteret gjentok seg 7. juni med en femte kattunge igjen ved navn Shelly. Og 18. juni oppdaget kjæresten enda flere forferdelige ting. Hun skal ha funnet videoer og fotografier av Martel med den fjerde kattungen i live, inkludert en med teksten «rett før jeg myrdet henne.»

Kvinnen sendte umiddelbart bildene og videoene til seg selv og kontaktet politiet i Chicago.

Martels kjæreste holdt seg unna noen dager, men da hun returnerte til leiligheten hans 23. juni ble hun møtt av en fryktelig lukt. Martel fortalte henne at han hadde drept tre katter i mikrobølgeovnen og lagt posen med dem i spisskammerset.

Kjæresten hans ringte Chicago- politiet den kvelden og fortalte om posen. Da betjentene kom til leiligheten fant de posen og det som så ut til å være kroppsdelene til flere kattunger.

Martel skal ha tatt reseptbelagte medisiner for alvorlige mentale helseproblemer.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com