in

Arve Tellefsen: – Jeg hadde ikke sett det for meg å bli alene så seint i livet

Arve Tellefsen

I februar i fjor ble det kjent at fiolinist Arve Tellefsen og kona, Kristin Cecilie Slørdahl, gikk hver til sitt etter 15 års ekteskap.

Tellefsen og Slørdahl giftet seg i 2005. De hadde en kort romanse før de begge traff andre partnere. Da Slørdahl giftet seg med en annen mann trodde Tollefsen at toget var gått, men paret tok opp kontakten som venner da hun ble skilt. Og i 2000 ble de foreldre til Kari Sofie. To år etter kom Ingeborg Cecilie.

Nyheten om at de hadde tatt ut separasjon kom som et sjokk i 2021.


Paret er fortsatt separert og ikke skilt. Arve Tellefsen synes det er vanskelig å snakke om det.

– Det har vært en tung og krevende tid. Jeg håper og tror at vi skal finne tilbake til hverandre. Hun jeg fremdeles er gift med, er en flott kvinne og mor for våre jenter, sier Tellefsen i et større intervju med Dagbladet.

Han legger til at et brudd aldri er enkelt, men opplyser at han fremdeles har god kontakt med sin fraseparerte kone.

Han forteller at han føler skyld.

– Det er en sorg, og når barn er involvert, blir ting tyngre. Men det er ikke alltid lett å være i et forhold. Vi har god kontakt, minstejenta er russ i år, mens storesøster akkurat er ferdig med førstegangstjenesten, i Marinen på et kystvaktskip, forteller Tellefsen.

Han forteller at aldersforskjellen i et forhold kan være utfordrende. Det er 24 år mellom dem, og aldersgapet jevnes ikke ut med årene, men blir snarere til en kløft.

– Jeg trodde aldersforskjellen skulle bety mindre og mindre med årene, men det er ikke sånn – det er stikk motsatt. Det er nok lettere dersom partene i et forhold ikke har så stor aldersforskjell. Men vi har fått et bedre forhold, kona og jeg, etter at vi tok en pause. Jeg håper det skal ordne seg, sier han til avisa.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Trekkene som avslører en kvinnelig psykopat

Dette bør du IKKE gjøre med CV-en din